A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

A HÁLÓ VONZÁSÁBAN

2016. 07. 19. 16:43:45

Nos, ezúttal nem a világháló vonzására gondoltunk, hanem azokra a trendi, korszerű forgószékekre, amelyek kárpitja különleges tulajdonságokkal bír, és kifejezetten ideális a számítógép előtt sokat üldögélőknek. Jöjjön hát a mesh, azaz a háló vonzása!

HALMAR VIRE FORGÓSZÉK, ZÖLD - A-Z Bútor WebáruházA mesh a kárpitok legújabb generációja, olyan hálós anyagok, amelyek rugalmasak és strapabíróak, nagyon jól szabályozzák a nedvességet és a hőmérsékletet. Nem csak kényelmesek, de kiváló szellőzést is biztosítanak, széles színválasztékban kaphatóak, nem beszélve arról, hogy energiatakarékos gyártási technológiával készülnek. Önmagukban vagy az alájuk dolgozott szivacsréteggel is megjelennek a forgószékek palettáján. Általában a háttámla az, amely a vázra feszített hálóval ellátott, és esetleg plusz ergonomikus merevítő elemmel segíti elő a gerinc és a derékrész tartását. Ilyen például az Antares magas háttámlás a Missouri Smart forgószéke vagy a műbőr és mesh kombinációjával készített Paula Net forgószék. Az ülőlapok általában, a még nagyobb kényelem érdekében a háló alá dolgozott párnázattal rendelkeznek, mint például az Oklahoma forgószék, amely igény szerint külön fejtámlával is kapható.

A hálós székek esetén sokszor a fejtámasz is ebből az anyagból készül. A fejtámasz a nyaki izmot és a gerincoszlop nyaki részét, illetve a fejet tartó vállizmokat tehermentesíti azzal, hogy a fejet alátámasztja. A kiegészítőként választható fejtámla főként a középmagas háttámlájú székekhez ajánlatos, a magas támlás székeknél inkább csak az átlagosnál nagyobb testmagasság esetén lehet hasznos. Ugyanakkor, ha valaki napi 4 óránál hosszabb ideig ül az adott forgószékben, már érdemes a fejtámaszos modellek közül választania. A fejtámaszok is különböző „szolgáltatást” nyújtanak, vannak fix és vannak magasságukban, mélységükben és dőlésszögükben is állítható darabjai.

Forrás: antares.hu

Mesh forgószékek széles választékban webáruházunkban is rendelhetőek