A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

A koronavírus járvány kapcsán

2020. 09. 09. 11:18:00

Az alábbiakban szeretnénk néhány, a vásárlást érintő fontos kérdésről tájékoztatni a koronavírus terjedése kapcsán, hiszen a járvány az interneten keresztül bonyolított megrendelésekre is hatással van. Ezt a bejegyzést folyamatosan frissítjük.

Vannak-e fennakadások a megrendelések teljesítésében?

A "Raktáron""Külső raktáron" és "Rendelhető" jelzésű termékeket jelenleg is a megszokott határidőkkel tudjuk szállítani, azonban néhány napos késés előfordulhat a kiszállításban a futárokon keresztül bonyolított forgalom megnövekedése, és a bevezetett korlátozások miatt, különösen a külföldről érkező csomagok esetében. A megrendelések szállítási határidejét visszaigazolásunkban igyekszünk lehetőség szerint pontosítani.

A rendkívüli helyzet miatt javasoljuk a tervezett megrendelések mielőbbi véglegesítését, hogy a beszállítóinknál jelenleg rendelkezésre álló készletekből időben ki tudjuk szállítani Önnek a szükséges termékeket. (A "Raktáron" jelzésű termékek már az országban vannak, ezért ezek kiszállításában nem számítunk komolyabb fennakadásra.)

Milyen intézkedéseket tesznek a futárszolgálatok a kiszállítások biztonsága érdekében?

A csomagjainkat szállító futárszolgálatok mindent megtesznek az esetleges problémákat enyhítése és a biztonságos kiszállítás érdekében.

A GLS futárszolgálata különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, melyeket naponta ellenőriz és szükség esetén rövid időn belül módosít:

Vállalati prevenció:
A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak, szállítási partnerek és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.
Az iroda és az üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki.
Amennyiben az alkalmazott a vírusfertőzés első jeleit mutatja, akkor a GLS vezetése előírja, hogy maradjon otthon és azonnal forduljon orvoshoz.
A vállalat az üzleti utak helyett a halaszthatatlan megbeszéléseket telefonhívással, illetve videó konferencia szervezésével helyettesíti.
Amennyiben egy dolgozó külföldi utazásra megy, akkor azt előre jeleznie kell vezetőjének és hazaérkezése után két hétig nem léphet be a cég területére.
 
Kiszállító depók részére megfogalmazott előírások:

Bevezetésre került az "Érintés nélküli kézbesítés", azaz a csomagok átadásakor a kézi szkenneren történő címzett aláírást a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.
A szükséges higiéniai teendőkről minden depó és futár részletes tájékoztatót kapott.
A GLS nem javasolja a külföldi utazást a depó dolgozóinak, amennyiben mégis külföldre utaznak, akkor kéthetes önkéntes karantént ír elő.
Ha valaki önmagán betegség jeleit tapasztalja, akkor azonnal orvoshoz kell fordulnia.
A depók a futárjaikat kézfertőtlenítővel látják el, valamint a futároknál lévő scannerek fertőtlenítésére szolgáló törlőkendőket vásárolnak. 

Az áruszállításban Magyarország területén jelenleg nincs érvényben lévő jelentősebb korlátozás, de ez bármikor változhat. 
A GLS folyamatosan figyeli a híreket és a kormány által bevezetett rendelkezések alapján jár el. A GLS szállításokkal kapcsolatos aktuális, naprakész információk ide kattintva érhetők el. 

A 24H Futárszolgálata az alábbi óvintézkedéseket vezette be:
Folyamatosan figyelemmel kísérik az aktuális járványügyi helyzetet, és indokolt esetekben azonnali intézkedésekkel garantálják szolgáltatásaik folyamatos működését. Kiemelten fontos számukra mind munkatársaik, mind címzettjeik egészsége, így több szükséges intézkedést is megtettek annak érdekében, hogy a csomag a lehető legkevesebb emberrel érintkezzen.
Futárjaikat mindenre kiterjedően folyamatosan írásban, és szóban is tájékoztatással látják el.
Egyéni higiéniai eszközöket, védőeszközt kaptak.
Az idős ügyfelekkel kapcsolatban különösen figyelnek a szabályok betartására.
Betartják az 1 m-es szabályt, együttműködnek az ügyfelekkel az átadás higiénikus megvalósításában.
Telephelyeikre idegenek nem léphetnek be.
Kollégáik külföldre nem utaznak, betegség gyanúja esetén nem végezhetnek munkát.
Irodáikban csökkentették a bent tartózkodók számát, és minimalizálták a futárok érintkezését irodai munkatársaikkal.
Sűrűn végeznek fertőtlenítést és takarítást.

Az esetleges csúszások miatt türelmét és megértését kérjük!

Az otthoni munkavégzéshez kínálatunkban továbbra is számos íróasztal, számítógépasztal vagy forgószék közül válogathat. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír