A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

asztal

asztal

2022. 11. 15. 15:57:26

A karácsonyi dekoráció, a színek és a stílus kiválasztása izgalmas feladat, általában mindenki szívesen tervezgeti az év legszebb ünnepének díszítését. Van, aki ragaszkodik a már jól bevált árnyalatokhoz és formákhoz, és van, aki szereti megújítani az ünnepi dekort otthonában. A mai trendeket is figyelembe véve, mi is adunk néhány ötletet ehhez.

2021. 08. 19. 13:21:06

A manapság igen népszerű, természetes, tömör fa bútorok mellett a fa hatásúak is teret nyernek. Költségkímélőbb megoldást nyújtanak, ugyanakkor hasonlóan látványos és trendi darabjai lehetnek otthonunknak. A megfelelő színekkel kombinálva stílusos és harmonikus tereket kapunk.

2021. 06. 28. 14:39:53

Idén folytatódik és egyre erőteljesebbé válik a természetes anyagok használata a lakberendezésben. A fenntarthatóság jegyében dominanciára törő természetes és megújuló anyagok megjelenése, a világos színű fa, a rattan, a bambusz, a gyékény a gyapjú, a lenszövetek kültéren és beltéren is jellemző.

2019. 11. 12. 14:01:10

Az étkezéseket a gondosan összeállított ételsor, a szeretetteljes légkör, no és persze a teríték teszi ünnepélyessé. Karácsonykor az ünnepi asztal, a díszbe öltöztetett fenyő, a fények és a dekorációk különleges jelentőséggel bírnak, minden otthonban megjelennek az ünnep díszei, színei.

2017. 08. 09. 13:01:39

A sokunkra jellemző rohanó élettempó az étkezéseket is racionalizálja, ennek egyik következményeként kevésbé használjuk az étkezőt manapság. A kapkodós reggeleken a futtában megivott kávéra van csak időnk, hétköznap az ebédet nem is otthon fogyasztjuk el, és bizony sokszor a vacsora is a tv előtt, a kanapén ülve, a tálcán „megterített” étkezést jelenti. Pedig pontosan tudjuk, hogy terített asztal mellett, nyugodt körülmények között, társaságban történő étkezés, a finom falatok élvezete mellett örömteli és hangulatos kikapcsolódást is jelent.

2017. 05. 25. 10:52:28

A dohányzóasztal hosszú idők óta a lakberendezés része, jóformán nincs is olyan lakás, amely nélkülözné ezt a bútordarabot. Formájukban, anyagukban hihetetlen választékot vonultatnak fel, és persze évről-évre újabb és újabb modellek kerülnek az aktuális trendek palettájára.

2017. 01. 18. 10:33:04

A fa az egyik legnépszerűbb bútor alapanyag már évezredek óta. Persze folyamatosan kísérleteznek e nyersanyag helyettesítésével a bútorkészítés területén, de egyelőre úgy tűnik, még nem sikerült tartósan mással helyettesíteni. A legelterjedtebb fa bútor alapanyagokról készítettünk egy kis összefoglalót.

2016. 11. 23. 16:59:52

Annak idején a dohányzók asztala volt, akik a nappaliban, vagy más helyiségben az alacsony asztalka köré ülve hódoltak szenvedélyüknek, hamutartót, esetleg az italaikat helyezték rá. A dohányzóasztal ma már nélkülözhetetlen eleme a nappalinak, a fotel vagy kanapé mellett csaknem minden lakásban megtalálható, hasznos lerakó hely, egyben stílusos darabja a nemdohányzó tereknek is.

2016. 08. 26. 14:41:17

Akár kicsi, akár nagy, a konyha esetében különösen fontos előre megtervezni a berendezést, hiszen elsősorban egy olyan munkaterületről van szó, ahol a praktikus elrendezés sokat segíthet abban, hogy az előkészítés, főzés, tálalás flottul, kényelmesen és minél kevesebb felesleges energiaráfordítással történjen. A kisebb konyhában pedig kiváltképp érdemes a célszerű kialakításra törekedni.

2016. 06. 30. 17:35:36

Nagy konyha és persze nagy étkező. Sok háziasszony álma vagy éppen sajátja. Mert enni jó, de még jobb, ha közösen, egy kedves társaságban, kényelmes körülmények között tehetjük. A kisebb étkezőkről egy korábbi bejegyzésünkben ejtettünk már néhány szót, ezért most jöjjön a tágas étkezők öröme.