A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Fizetés bankkártyával

Webáruházunk részére a SimplePay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos kártyaelfogadó rendszerén keresztül.

Az erős ügyfélhitelesítés miatt Ön csak akkor tud bankkártyával online vásárolni, ha Önnél van a mobiltelefonja, és a kártyát kibocsátó bankja ismeri annak hívószámát. (Érdemes letöltenie bankja mobilalkalmazását is, hogy kényelmesebb legyen az erős ügyfélhitelesítés.)

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. 

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet. 

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lehet szüksége: 

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) 
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!) 

Webáruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: 

Fizetési módok

 

 

A SimlePay elérhetőségei: https://simplepay.hu/vasarloknak/, telefon: 06 1 3666 611, e-mail: ugyfelszolgalat@simple.hu.

A fizetéssel kapcsolatos esetleges probléma esetén a webaruhaz.butor@gmail.com e-mail címen is segítségére leszünk.