A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Blog, hasznos információk

2023. 04. 26. 15:05:33
ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓK- MELYIKET VÁLASSZUK?

A robotfűnyírók az automatizált fűnyírás zseniális eszközei, használatukkal időt, energiát spórolhatunk, működésük csendes és környezetkímélő, nem roncsolják a fűszálakat, fontos szerepet töltenek be az egészséges gyep kialakításában. Egy Robomow fűnyíró minden bizonnyal jó választás azoknak, akik számára fontos a minőség. A termékcsalád tagjai különféle tudással bírnak, különböző igényeknek felelnek meg, tehát, hogy megkönnyítsük a választást, ismertetjük a legfontosabb tudnivalókat.

2023. 03. 31. 11:21:00
ROBOTFŰNYÍRÓ NEM CSAK OKOSOTTHONOKBA

Manapság egyre elterjedtebbek az okosotthonok, illetve azok az okoseszközök, amelyek akár az ingatlan minden funkcióját, vagy csak a tulajdonos számára fontos, kiválasztottakat automatizálják. A különféle modern technikáknak kültéren is nagy hasznát vehetjük. A kertben például a robotfűnyíró a nagy kedvenc, amely nem csupán a kényelmünket szolgálja, egy nívós modell környezettudatos és kiadáscsökkentő lehetőség a háztartásban.

2023. 02. 24. 10:11:41
AZ ÉV SZÍNEI ÉS TRENDJEI A LAKBERENDEZÉSBEN

Az idei év lakberendezési trendjeiben a földszínek mellett, a kellemes, mély tónusok és a meleg színek is megjelennek, míg a berendezést a minimalizmus, illetve a harmóniára törekvő eklektika jellemzi. A természetesség, a letisztult elegancia pedig minden mai, divatos irányzat sajátja.

2023. 01. 26. 11:57:21
KÉNYELEM SKANDINÁV STÍLUSBAN

A skandináv stílus tagadhatatlanul a legnépszerűbb lakberendezési stílusok egyike. Nem csoda, hiszen kifejezetten vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, főbb jellemzői közé tartozik az egyszerűség, a letisztult vonalvezetés, a világosság, a természetesség és a funkcionalitás. A stílus és irányzatainak sajátosságaiból összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

2022. 11. 15. 15:57:26
ITT A KARÁCSONY, DÍSZÍTSÜK FEL OTTHONUNKAT!

A karácsonyi dekoráció, a színek és a stílus kiválasztása izgalmas feladat, általában mindenki szívesen tervezgeti az év legszebb ünnepének díszítését. Van, aki ragaszkodik a már jól bevált árnyalatokhoz és formákhoz, és van, aki szereti megújítani az ünnepi dekort otthonában. A mai trendeket is figyelembe véve, mi is adunk néhány ötletet ehhez.

2022. 10. 24. 14:09:31
BEKUCKÓZÓS NAPPALI

Az őszi és téli, hidegebb hónapok beköszöntével általában többet vagyunk otthon, és ha időnk engedi, szívesen választjuk a kényelmes bekuckózást a nappalinkban, egy barátságos, hívogató szegletben. A teljes komfortérzet eléréséhez nem kell feltétlenül minden bútordarabot lecserélni, sokszor kevesebb változtatással is elérhetjük ezt.

2022. 09. 21. 10:36:41
HAMPTON STÍLUS – VÍZPARTI HANGULATBAN

Bár a nyarat sajnos már magunk mögött tudhatjuk, a napsütés, a tenger, a vízpart nyugalmát, hangulatát becsempészhetjük otthonunkba, hosszútávra is. Ismerkedjünk meg a Hampton stílussal, amely a vízparti lakhelyek hamisítatlan atmoszféráját nyújthatja.

2022. 08. 17. 14:50:20
NATÚR SZÍNEK ÉS TERMÉSZETES EGYSZERŰSÉG

Egy helyiség berendezését megelőzően érdemes meghatározni, hogy milyen színkombinációkat szeretnénk viszontlátni, melyek legyenek az alapszínek, milyen kontrasztokkal emelnénk ki a fókuszpontokat, mely kiegészítők illenek majd a tervezett színvilághoz.

2022. 07. 27. 11:47:00
JAPANDI, A KIFINOMULT OTTHONOSSÁG STÍLUSA

A japán és a skandináv stílus finomra hangolt mixe a japandi, mely az utóbbi idők egyre népszerűbb lakberendezési irányzataként vonult be a köztudatba. A japandit a természetesség, a letisztultság, a harmónia és az elegancia jellemzi, mindaz, amely egy kifinomult otthon hangulatát meghatározza.

2022. 06. 28. 11:35:02
KÉNYELEM ÉS ESZTÉTIKUM SZÍNES BÚTOROKKAL

A Pantone Color Institute évről-évre kiválasztja az év színét, melyet mindig nagy érdeklődés övez, különösen a lakberendezés, a divat, a grafika és a designer területen alkotók, tevékenykedők körében. A hónapokig tartó választási folyamat eredményeként az év színét és annak társadalmi üzenetét is meghatározzák. Idén a Very Peri fantázianevű, lilás-kékes árnyalat lett a befutó, amelyet otthonunkban is bátran használhatunk.

2022. 05. 23. 16:28:11
MID-CENTURY MODERN – STÍLUS, AMI NEM MEGY KI A DIVATBÓL

Ahogy az elnevezése is tükrözi, a századközépi modern (mid-century modern) irányzata az 1950-es évekre tehető, a mai napig népszerű és maradandó hatású stílus a lakberendezésben. Fő jellemzője a funkcionalitás, amely a 21. század otthonainak berendezésében is hangsúlyos.

2022. 04. 22. 14:59:02
KOMFORTÉRZET, OTTHONOSSÁG, OPTIKAI TRÜKKÖK

A komfortérzet, vagy hogy mitől érezzük otthonosnak az adott teret, szubjektív és számtalan körülménytől függ, ám vannak olyan megoldások, amelyek jelentősen befolyásolják mindezt. Sorra is veszünk néhány ötletet alábbi bejegyzésünkben, olyan optikai trükkökkel, tippekkel együtt, amelyekkel térnövelő hatást is elérhetünk.

2022. 03. 17. 14:17:37
RETRO ÉS VINTAGE – STÍUSOK EGYÜTT ÉS KÜLÖN

A retro és a vintage – két favorit az idei év lakberendezési stílusai között, amelyek egymással több ponton is kapcsolódnak. Határozott vagy lágy vonalaikkal, erős vagy pasztell színeikkel különleges hangulatú miliőt teremtenek. Érdemes tehát otthonunk kisebb vagy nagyobb részletében, illetve több terében is megjeleníteni az egyiket, de akár mindkettőt.

2022. 01. 26. 13:36:03
TRENDEK ÉS TIPPEK 2022

Bejegyzésünkben némi bepillantást nyújtunk az idei év főbb lakberendezési trendjeibe, a divatos színek, formák és stílusok sorába, ezen kívül néhány ötletet adunk, hogyan tehetjük otthonossá lakásunkat.

2021. 11. 10. 12:43:07
TERMÉSZETESEN KARÁCSONY

A fa az örök klasszikus, amely gyakorlatilag minden stílushoz passzol, az abból készült bútorok és kiegészítők vezető szerepet töltenek be a mai lakberendezési trendekben. Nem véletlen tehát, hogy a természetes anyagok, a természet ihlette díszítő elemek az idei karácsonyi dekorációk meghatározói is. Az alábbiakban a fára, az otthonunk berendezésében betöltött szerepére fókuszálunk, de szót ejtünk az idei karácsony egyik divatos irányvonaláról is.

2021. 10. 20. 11:13:02
AZ ÉV KEDVELT STÍLUSAI

Az utóbbi idők lakberendezési trendjei között egyre népszerűbbek a régit és az újat harmonikusan mixelő változatok.  A letisztult minimalizmus mellett egyre erőteljesebben jelen vannak az olyan stílusok, amelyekben a vintage elemeké a hangsúly, a fenntarthatóság jegyében a természetes anyagokat helyezik előtérbe, vagy éppen a vidék hangulatát idézik meg. Az idei év kedvelt irányzatai közül következik három hangulatos és szeretnivaló trend.

2021. 09. 21. 13:53:37
RAGYOGÓ OTTHON GLAMOUR STÍLUSBAN

Csillogó, ragyogó, varázslatos, ugyanakkor kifinomult és elegáns – ez a glamour. A stílus, amely a lakberendezésben ügyesen ötvözi az art deco, a klasszikus, a barokk és a modern jegyeket. Jellemzője a pompa és a csillogás, jóllehet nem a vagyont, a megfizethetetlenséget fejezi ki.

2021. 08. 19. 13:21:06
SZELÍD ÁRNYALATOK, STÍLUSOS OTTHONOSSÁG

A manapság igen népszerű, természetes, tömör fa bútorok mellett a fa hatásúak is teret nyernek. Költségkímélőbb megoldást nyújtanak, ugyanakkor hasonlóan látványos és trendi darabjai lehetnek otthonunknak. A megfelelő színekkel kombinálva stílusos és harmonikus tereket kapunk.

2021. 06. 28. 14:39:53
TERMÉSZETES ANYAGOK, EGYEDI STÍLUS

Idén folytatódik és egyre erőteljesebbé válik a természetes anyagok használata a lakberendezésben. A fenntarthatóság jegyében dominanciára törő természetes és megújuló anyagok megjelenése, a világos színű fa, a rattan, a bambusz, a gyékény a gyapjú, a lenszövetek kültéren és beltéren is jellemző.

2021. 05. 31. 14:29:40
OTTHONUNK NAGYSZERŰ KIEGÉSZÍTŐI – A SZŐNYEGEK

A harmonikus összkép, a szín-, a forma- és a stílusvilág kialakítása, hőszigetelés, hangtompítás, kényelem – egy szőnyeg ezekhez minden bizonnyal hozzájárul. Számtalan típus létezik, és sokszor nem is olyan egyszerű eldönteni hova, milyen szőnyeget válasszunk.

2021. 04. 30. 09:40:00
LAKJUK BE A TERASZT!

Az otthonunk stílusához illő terasz vagy balkon a pihenés és kikapcsolódás ideális helyszíne lehet, ezért érdemes kényelmes és praktikus berendezésére törekedni. Eljött a tavasz, úgyhogy lakjuk be ismét a kertet, balkont, teraszt!

2021. 03. 31. 10:59:33
2021 LAKBENDEZÉSE: A VIDÉKI STÍLUS, A MUSTÁRSÁRGA ÉS A TÖBBIEK

Ha éppen építkezésbe, lakásfelújításba kezdtünk, vagy ha csupán újítani szeretnénk otthonunk berendezésén, színein, érdemes tisztában lenni az aktuális trendekkel, stílusokkal, divatos árnyalatokkal, formákkal, anyagokkal.

2021. 02. 16. 14:52:50
KANAPÉ ÉS FOTEL - A NAPPALI ALAPDARABJAI

A kanapé és a fotel minden nappali alapdarabja, központi szerepet töltenek be mind kinézet, mint funkció szempontjából. Persze mielőtt kiválasztjuk a megfelelő ülőbútorokat, néhány kérdést nem árt tisztázni.

2020. 11. 25. 17:17:14
KARÁCSONYI SZÍNEK, STÍLUSOK, MEGLEPETÉSEK

Milyen színek domináljanak otthonunk dekorációjában idén karácsonykor? Milyen stílust kövessünk, és mit ajándékozzunk? Bejegyzésünkben ehhez adunk néhány ötletet.

2020. 11. 18. 17:13:12
RENDEZZÜK BE A HÁLÓSZOBÁT!

A hálószobai bútorok kiválasztásakor elsődlegesen az alvási szokásokat vegyük figyelembe. Ezt követően szerezzük be a megfelelő ágykeretet, matracot, a kiegészítő bútorokat, alakítsuk a fényeket, színeket, mintákat.

2020. 10. 22. 14:51:58
HÓDÍTÓ SZÍNEK ÉS MINTÁK

Az idei év színe, a klasszikus kék mellett más, élénk és pasztell árnyalatok is hódítanak a lakberendezésben, nem beszélve a különféle, izgalmas mintázatokról. A divatos színekben vagy mintákkal megjelenő dekorációs elemek, falrészek, bútorok újszerűvé varázsolják otthonunkat, csupán a megfelelő kombinációt kell alkalmazni.

2020. 09. 24. 12:53:46
SZŐNYEGET MINDENHOVA!

A szőnyeg vitathatatlanul az egyik legfontosabb eleme a szobának: a zajcsökkentésen, a hőszigetelésen túl, nagyban befolyásolja az adott tér hangulatát, az uralkodó színeket és formákat. Abszolút főszereplője a nappalinak, hálónak, gyerekszobának, sőt ma már az étkező és a terasz fontos kelléke, bejáratok praktikus dísze.

2020. 09. 16. 15:32:48
A TETŐ TERE – TIPPEK A TETŐTÉR BERENDEZÉSÉHEZ

Egy tetőtéri otthon berendezése sok szempontból eltérhet a megszokott, szabályos formájú területekétől. Lehet, hogy macerásabb, esetleg több utánajárást igényel, viszont számtalan kreatív, egyedi megoldásnak ad teret.

2020. 05. 12. 00:00:00

Vannak-e fennakadások a megrendelések teljesítésében? Milyen óvintézkedéseket tesznek a futárszolgálatok? Ebben a bejegyzésünkben igyekszünk választ adni e fontos kérdésekre.

2020. 08. 25. 15:29:22
BABASZOBÁTÓL TANULÓSAROKIG

A babaszoba kialakításába általában minden szülő örömmel veti bele magát. A megfelelő színeken, mintákon, elrendezésen gondolkodunk, döntéseinknél már figyelembe veszünk környezetbarát szempontokat is, hogy az újonnan érkezőt biztonságos és bababarát környezetben fogadhassuk. A kisbabát, akiből aztán nagyon gyorsan kisiskolás lesz, a babaszobából pedig tanulórésszel kiegészített gyerekszoba.

2020. 07. 02. 12:56:49

 

A vásárlói vélemények fontos visszajelzést nyújtanak webáruházunk szolgáltatásával kapcsolatban, ugyanis ezek az értékelések világossá teszik, mely területet lenne érdemes fejleszteni, javítani. Ezek közül a szállítás az, ahol a legtöbb nehézséggel kell megküzdenünk, problematikájáról szeretnénk néhány gondolatot megosztani.

2020. 05. 28. 13:05:40
AZ ÉV SZÍNE, AZ ÉV TRENDJE

Az örök eleganciát sugárzó, klasszikus kék az év színe. Az előző évek korall illetve ultraibolya színe után a Pantone Institute ezt a szép árnyalatot (pantone 19-4052) választotta az idén, amely ezzel meghatározóvá vált a lakberendezésben is. Ez a nyugtatóan ható, a kora esti égboltot idéző kék az állandóságot és a megbízhatóságot sugározza. Bátran becsempészhetjük otthonunkba is néhány trendi bútorral egyetemben.

2020. 04. 23. 13:44:58
OTTHON A KERTBEN

Az aktuális kerti bútor trendek olyan minőségi és attraktív modellekkel örvendeztetnek meg bennünket, amelyekkel a beltérivel harmonizáló, lenyűgöző kültéri szobákat, pihenőrészeket, étkezőket rendezhetünk be a szabadban.  

2020. 03. 20. 15:21:23
HOME OFFICE – MUNKAVÉGZÉS OTTHONRÓL

A koronavírus járvány miatt sokan kényszerülhetnek arra, hogy otthonról végezzék a munkájukat, akik számítógépen dolgoznak és a helyszíntől függetlenül is el tudják végezni a feladatokat. Az alábbiakban home office működtetésével kapcsolatos tippekből gyűjtöttünk össze néhányat.

2020. 02. 19. 11:39:22
HYGGE ÉS LAGOM – SKANDINÁV ÉLETÖRÖM A LAKBERENDEZÉSBEN

Ami a dánoknak a hygge, az a svédeknek a lagom. Mindkettő az élet tudatos megéléséről, a pillanat öröméről szól, olyan pozitív életszemléletek, amelyekből érdemes merítkezni. Különösen tél végén, amikor elégnek érezzük már a szürkeséget, a hideget, jól jön a derűlátás. Ráadásul a lakberendezésben is megtalálhatóak, a skandináv stílusok határozottan, vagy csak jelzésértékűen, de otthonunkba is becsempészhetőek.

2020. 02. 10. 15:51:05
MEDENCE MELLÉ ÜLTETHETŐ NÖVÉNYEK

Nincs is annál jobb érzés a világon, mint amikor egy forró nyári délutánon az ember kisétál a kertjébe és csobban egy nagyot a kellemesen hűsítő medencében, majd elnyúlik a napozóágyon egy jó könyv és ital társaságában. A tökéletességhez már csak a megfelelő növények hiányoznak az összképből, amelyek nem csak jól mutatnak a medence közelében, de jól bírják a párás levegőt, dekoratívak és nem kell aggódni amiatt sem, hogy a levelükkel vagy termésükkel folyamatosan tele lesz a víz.

2019. 11. 12. 14:01:10
AZ ÜNNEPI ASZTAL

Az étkezéseket a gondosan összeállított ételsor, a szeretetteljes légkör, no és persze a teríték teszi ünnepélyessé. Karácsonykor az ünnepi asztal, a díszbe öltöztetett fenyő, a fények és a dekorációk különleges jelentőséggel bírnak, minden otthonban megjelennek az ünnep díszei, színei.

2019. 09. 16. 15:31:44
RENDEZZÜK BE A NAPPALIT PRAKTIKUSAN

A nappali kényelmének és praktikus használatának is alapja az átgondolt térrendezés, a közlekedők, a bútorok méretének, egymáshoz való távolságának tervezettsége. Annál is inkább, mert általában itt van szükség több, különböző funkció összehangolására a pihenéstől kezdve a kikapcsolódáson át a társasági tevékenységekig. A berendezéséhez nem kell szigorú szabályokat követni, ugyanakkor nem árthat néhány tippel gazdagodni.

2019. 08. 08. 15:57:36
ISKOLAKEZDÉS AZ ERGONÓMIA ELŐNYEIVEL

Iskolakezdés előtt átalakulnak a gyerekek szobái, hiszen immár tanuláshoz szükséges munkaterületet is kell kialakítani, amely az elkövetkező években nyugodt és kényelmes miliőt biztosít az új feladatok elvégzéséhez.

2019. 07. 18. 14:26:35
LÁMPÁK – AZ OTTHON HANGULATFELELŐSEI

A lámpák funkcionális szerepükön túl, a lakás díszei is, amennyiben formában és színben harmonizálnak a berendezéssel. A megfelelő, jól tervezett világításnak meghatározó szerepe van a hangulatos otthon kialakításában.