A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Esprit

Esprit

 – egy ma már világszerte ismert nemzetközi divatmárka, amely 1968 óra stílust és minőséget képvisel.

Susie és Doug Tompkins alapította San Franciscoban – ez a napos kalifornia életérzés is megmutatkozik kreativitáson és felelősségvállaláson alapuló termékeiken.

A laza, autentikus stílus és az egyszerű, gondtalan élet áll a cég filozófiájának középpontjában. Ezek a pozitív értékek a termékek dizájnjától, az anyaghasználaton át, a felelősségteljes gyártásig minden vonalon megmutatkoznak. Az Esprit arra törkeszik, hogy a legjobb hétköznapi divatmárka legyen, egyedülálló ár-érték arány mellett. Kollekciói megfelelnek a legfrissebb divattrendeknek és minőségi darabokból állnak.

Az Esprit több mint 40 országban jelen van, 1993 óta a Hong Kongi Tőzsdén is jegyzik. Németországban és Hong Kongban is rendelkezik regionális központtal.

Kínálatunkban jelenleg az Esprit cég gyönyörű szőnyegei szerepelnek, amelyek szinte teljes aktuális választéka megrendelhető webáruházunkban.

Rendezés:
Nézet: