A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

TAVASZ A VÁROSI DZSUNGELBEN

2016. 04. 13. 17:14:33

Új, tavaszi szőnyegkollekció az Esprit-től

FIATALOS NAPPALIA csíkos nem csak a ruházatban, hanem a lakásdekorelemekben is az egyik legdivatosabb minta a 2016-os tavaszi trendekben. A különböző vastagságú és színű vonalak megjelennek a szőnyegeken, ágyneműhuzatokon, függönyökön és más kiegészítőkön is. A top minőségű, ízléses ugyanakkor rendkívül változatos Esprit Home idén négy sajátos stílussal rukkol elő a szőnyegek terén, amelyeket elsősorban a városi lét ihletett, mindennapjainak könnyed, optimista és feledhetetlen pillanataira fókuszálva.

Az áprilisban megjelent tavaszi kollekciót a városi dzsungel inspirálta izgalmas elegyet létrehozva a tavaszi virágzás, a vonalak, a zebra csíkok és a blokkos megoldások kontrasztjával. A már említett csíkos minták leginkább a fekete-fehér verzióban érvényesülnek, különösen érdekesek a vonalak irányváltásával, blokkokba rendezett változatai, ugyanakkor jól mutatnak az üde tavaszi színek erőteljesebb árnyalataiban is. A rafináltan csíkos mellett pedig igazi újdonságnak számítanak az egyszínű kárpitokon megjelenő, virág vagy pálmalevél motívumok lenyomataival mintázott, strukturált darabok.

A tavaszi prospektus itt lapozható, itt pedig a 2016-os Esprit Lookbook tölthető le.

A tavaszi kollekció ezen darabjai - a  4th floor - Desiree, Marie and Lola the dog elnevezésű téma köré csoportosulnak  – webáruházunkból is megrendelhetők, különböző méretekben:

Tartalomhoz tartozó címkék: Esprit szőnyeg