A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

Étkezőszékek, egyéb székek

A webáruházunkban forgalmazott étkezőszékek kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára ideális darabot – otthonokba, éttermekbe, kávézókba, étkezdékbe, egyszóval bárhová. Legyen szó akár a klasszikus stílusú, akár a legújabb trendekhez igazodó székekről, közös ismérvük az igényesség. Különleges és hagyományos formák, változatos színek, minőségi anyaghasználat jellemzi a teljes választékunkat.

Egy étkezőszék esetében alapvető elvárás, hogy komfortos legyen, hiszen senki sem szeret kényelmetlen széken feszengve ebédelni, vacsorázni. Ugyanilyen fontos szempont, hogy stílus és formatervezés tekintetében megfeleljen az ízlésünknek, és igazodjon a helyiség arculatához, mert a bútorok meghatározó szerepet játszanak az enteriőr kialakításában. Különösen igaz ez akkor, ha a székek a nappaliban vagy a dolgozószobában kerülnek elhelyezésre. Nézzen körül nálunk, válassza ki álmai étkezőszékét, és egyúttal tekintse meg étkezőasztal kínálatunkat is!

Rendezés:
Nézet:
10.090 Ft 7.900 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
17.900 Ft 17.150 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
33.500 Ft 30.400 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
10.090 Ft 7.900 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
13.700 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Halmar
17.300 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Halmar
17.300 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Halmar
17.900 Ft 17.150 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
17.900 Ft 17.150 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
30.990 Ft 23.700 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
30.990 Ft 23.700 Ft
Rendelhető
Gyártó: Halmar
13.700 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Halmar
17.300 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Halmar

Segítség az étkezőszék kiválasztásához

A design, a kényelem és az étkezőszék kialakítása egyaránt fontos. Elengedhetetlen azonban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az étkezőszék megjelenése és a praktikum között. Figyelembe kell venni, hogy hol és milyen gyakorisággal szeretnénk használni a széket. Óriási különbség lehet a székekkel szemben támasztott követelmények között: gondoljunk csak az étkezőben és a kültéren használt székekre!

Ha a nyári hétvégéken Ön is szereti a teraszon vagy az erkélyen elkölteni reggelijét, teljesen más termékre lesz szüksége erre a célra, mint ha csupán a lakásban szeretné használni székeit. Míg a kárpitozott bútoroknak nem tesz jót a kültéri használat, addig egy teljes egészében műanyag étkezőszék könnyen tisztítható, így nem jelent gondot, ha néhány napon keresztül ki van téve a szállópornak. Nem szabad elfelejteni azonban, hogy az erős UV-sugárzás károsíthatja ezeket a bútordarabokat. Ha tartós kültéri használatra keres széket, nézzen szét kerti bútor választékunkban!

Éttermek, kávézók és egyéb vendéglátóhelyek vagy nagy forgalmat bonyolító étkezők, vállalati étkezdék esetében a tartósság lehet az étkezőszék legnagyobb erénye. Otthon ritkán használjuk a székeket napi 1 óránál tovább, míg egy kávézóban az is előfordul, hogy a vendégek egymást váltják, így az étkezőszék egész nap terhelés alatt áll. Mivel ezeken a helyeken a székek különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve, érdemes masszív kialakítású darabokat vásárolni akkor is, ha ezek valamivel drágábbak. A befektetés hamar megtérül. Éttermi felhasználásra a Halmar cég robusztus faszékeit ajánljuk. A gyártó garanciális feltételei megengedik a vendéglátó-ipari felhasználást. Kínálatunkban olyan polyrattan kerti székeket is talál, amelyek kifejezetten kávézóknak és éttermeknek javasolnak.

A kategóriában szerepelnek olyan székek is, amelyek nemcsak az étkezőasztal mellett mutatnak jól, hanem a lakás bármely helyiségének trendi kiegészítő lehetnek.

Milyen legyen az étkezőszék anyaga?

Általában a székeket az étkezőasztalhoz igazítják. A legkézenfekvőbb, ha a szék és az asztal anyaga megegyezik. Ez azonban nem olyan szabály, amit kötelező lenne betartani. Az utóbbi években új trendek jelentek meg, így már nyugodtan kombinálhatjuk a fát fémmel, az inoxot műanyaggal. Bátran kísérletezhet korábban nem látott variációkkal is.

Az étkezőszék alapanyaga mellett javasolt a kárpit anyagára is figyelmet fordítani. Kínálatunkban talál kárpit nélküli székeket, amelyek különösen olyan helyeken tehetnek jó szolgálatot, ahol gyakran beszennyezhetik őket. Tipikusan ilyenek a teraszok, az udvarok. A textilbőr szintén jó választás lehet, hiszen egyszerűen tisztítható és elegáns megjelenésű. Nem csoda, hogy előszeretettel választják őket éttermekbe. A legkényesebb talán a szövet kárpitozású étkezőszék, amelyet főként otthonra ajánlunk. Igazán komfortosak és mutatósak, ám igényelnek némi odafigyelést.