A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Faszékek

A fa a lakberendezés klasszikus alapanyagaként mindig divatos lesz. Kínálatunkban egyaránt szerepel tömörfa és furnérból gyártott étkezőszék. Választékunk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden stílushoz találjon megfelelő székeket nálunk. A különböző formatervek, kárpitok és színek között Ön is rá fog lelni az étkezőjéhez illőre.

Általánosan a fa bútorok némileg több ápolást igényelnek, mint a fém- vagy műanyagvázas darabok, de kimagasló élettartammal és megjelenéssel hálálják meg azt. Egy fa étkezőszék, évtizedeken keresztül lakása dísze lehet. Nem beszélve arról, hogy természetes anyagának köszönhetően otthonos melegséget fog árasztani magából, ami kellemes alaphangulatot ad a családi vagy baráti ebédeknek, vacsoráknak.

Fontos, hogy az étkezőszék passzoljon az asztalhoz. A mai trendek azonban már azt is megengedik, hogy kicsit izgalmasabban közelítsen az étkező berendezéséhez. Izgalmas hatást érhet el, ha azonos típusú, de eltérő színű székeket választ az étkezőasztal köré.

Tekintse meg fa étkezőszék kínálatunkat!

Rendezés:
Nézet: