A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Fémvázas étkezőszékek

A fémvázas bútorok korszerű hatást keltenek, nem is csoda, hogy a fiatalos hangulatú lakások kedvelt darabjai közé tartoznak. Praktikusak, hiszen tisztításuk gyors és egyszerű, továbbá kifejezetten strapabírók is. De ez nem jelenti azt, hogy egy fémvázas étkezőszék ne lehetne exkluzív megjelenésű.

Az étkezőszék ülőfelülete és támlája lehet fa, műanyag, illetve szövettel vagy textilbőrrel kárpitozott. A formaterv mellett ez az, ami képes meghatározni a bútor stílusát. A textilbőr és a fém kombinációja letisztult, modern, de mégis elegáns hatású. A műanyag és a furnér ellenben egy sokkal játékosabb vonalat képvisel.

Odafigyeltünk arra, hogy szinte minden hangulatú étkezőhöz kínáljunk bútorokat. Temérdek különböző design és szín közül válogathat, így biztosan lesz olyan étkezőszék, amely illeszkedni fog az étkezőasztalhoz, és elnyeri tetszését. Választékunkban Ön is megtalálja a lakásához és egyéniségéhez illő székeket.

Nézzen körül fémvázas étkező szék kínálatunkban!

Rendezés:
Nézet: