A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Műanyag székek

Már nemcsak a kertekben mutathatnak jól, a műanyag székek betörtek az étkezőkbe is. Az erős, kellő stabilitást biztosító műanyagok kiváló alapanyagnak bizonyulnak, ha étkezőszék gyártásáról van szó. A műanyag az egyik legjobb választás az étkezőbe, hiszen könnyen tisztítható. Kisgyermekeseknek vagy a házibulik kedvelőinek különösen praktikus, mert nem kell többé a szennyeződésektől tartani. Egyetlen mozdulattal eltüntethető minden folt.

Egy műanyag étkezőszék megjelenéséből szinte sugárzik a modernitás. Az anyag olyan megoldásokat tesz lehetővé, olyan formákat enged meg, amelyek fából vagy fémből elképzelhetetlenek lennének. Remek példaként szolgálnak erre a Halmar áttetsző székei. Extravagáns küllemükkel biztosan be fogják lopni magukat a lakberendezési trendekre érzékenyek szívébe.

Válogasson műanyag étkezőszék kínálatunkból!

Rendezés:

K245 SZÉK

Rendelhető
27.200 Ft
Gyártó: Halmar

K201 SZÉK, FEHÉR

Rendelhető
17.000 Ft
Gyártó: Halmar

K201 SZÉK, FEKETE

Rendelhető
17.000 Ft
Gyártó: Halmar

K246 SZÉK, FEHÉR

Rendelhető
27.200 Ft
Gyártó: Halmar

K308 SZÉK

Rendelhető
24.400 Ft
Gyártó: Halmar

K401 SZÉK

Rendelhető
28.000 Ft
Gyártó: Halmar