A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Fizetési módok, átutalás és számla

Számla

Minden megrendelésről minden esetben hivatalos, a NAV által is elfogadott áfás számlát állítunk ki, legkésőbb a kiszállítás indításakor, amelyet kérés nélkül elküldünk Önnek.
Amennyiben az előre utaláshoz szüksége van a számlára vagy díjbekérőre, ezt megrendeléskor a "megjegyzés" rovatban, vagy e-mailben kérjük jelezni.

Fizetési módok

Jelenleg a következő fizetési módok választhatók webáruházunkban:
  • Banki átutalás
  • Készpénzes utánvétel, 500.000 Ft alatt
  • Készpénz befizetés bankszámlánkra
  • Online bankkártyás fizetés

Banki átutalás vagy készpénz befizetés bankszámlánkra

Ennél a két fizetési módnál a megrendelés összegének az átutalását / befizetését előre kérjük, s az összeg megérkezése után a lehető legrövidebb időn belül kiküldjük vagy kérése szerint átadjuk a rendelt terméke(ke)t Önnek. Az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges adatokat a megrendelés folyamán is megadjuk, de a szállítási határidőt visszaigazoló e-mailben külön is elküldjük a megrendelés feldolgozása során.

Cégünk bankszámlája, ahová az átutalásokat vagy befizetéseket kérjük: acCompany Kft., OTP Bank Nyrt., 11742094-20188126.

Az átutalásos megrendeléseknél a termék vételárának és az esetleges szállítási költségnek az átutalását a számlán szereplő fizetési határidőig, illetve a megrendelés tényleges visszaigazolásától számított 3 naptári napon belül kérjük elindítani.

Készpénzes utánvételnél a termékek és a kiszállítás ellenértékét a csomag átvételkor, a futárnál, készpénzben kell kiegyenlíteni. Bizonyos termékeknél - például a beszállítóinktól direktben a vásárlóinkhoz érkező csomagoknál és a speciális szállítási igényű termékeknél -, illetve 500.000 Ft-nál magasabb végösszeg esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre. Erről még tényleges visszaigazolásunk előtt egyértelműen tájékoztatjuk Önt e-mailben vagy telefonon. Amennyiben a banki átutalás vagy banki befizetés nem elfogadható az Ön részéről, kérésére töröljük megrendelését.

Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkban bankkártyával is fizethet, az OTP Bank Nyrt. kártyaelfogadó rendszerével, biztonságos SSL protokoll használatán keresztül. Az erős ügyfélhitelesítés miatt Ön csak akkor tud bankkártyával online vásárolni, ha Önnél van a mobiltelefonja, és a kártyát kibocsátó bankja ismeri annak hívószámát. (Érdemes letöltenie bankja mobilalkalmazását is, hogy kényelmesebb legyen az erős ügyfélhitelesítés.)

Bankkártyás fizetéskor átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Mi az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem vagyunk és leszünk birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk. A képen látható bankkártyákat fogadjuk el fizetéskor. A bankkártyával történő fizetésnek az Ön számára nincs költsége. Ide kattintva részletesen tájékozódhat a bankkártyás fizetésről.