A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

FORGÓSZÉK

FORGÓSZÉK

2015. 01. 08. 09:58:52

Igazodva a vásárlói igényekhez, webáruházunkban számos forgószék típust kínálunk, többféle kivitelben és árkategóriában. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy vásárlóink maradéktalanul elégedettek legyenek a megvásárolt termékek minőségével, élettartamával, ezért az általunk forgalmazott forgószékek mindegyikét megbízható hazai és külföldi gyártóktól, illetve viszonteladóktól szerezzük be.

Tekintse meg forgószék választékunkat!

Főnöki forgószék

főnöki forgószék

A visszafogottan elegánstól a vagány, trendi forgószékekig minden típust megtalál főnöki forgószék kínálatunkban. Hintamechanikás kivitel, gázliftes magasságállítás, testsúlyhoz igazítható rugóerő, többpontos szinkronrögzítés, aszinkron mechanika… Akár normál, akár 24 órás használatra vagy nagyobb terhelésre tervezett forgószéket keres, tudunk segíteni! Komfortos karfás főnöki és manager forgószék modellek kiváló minőségben, kedvező áron.

Irodai forgószék

irodai forgószék

A standard irodai forgószék típusoktól a fokozott komfortú, karfás modellekig kínálunk otthoni használatra tervezett és általános irodai, dolgozói forgószékeket. Fontos, hogy a forgószék az intenzív napi használat mellett is megőrizze komfortosságát, és biztosítsa az egészséges háttámaszt, hiszen a 8 órás ülőmunka során elfoglalt pozíció kihat a munkahatékonyságra.

Gyerek és ifjúsági forgószék

gyerek, ifjúsági forgószék

Még tanulni is szórakoztatóbb, ha a szék különleges! Gyerek forgószék kínálatunkban mesefigurás és egyéb vidám mintázattal készült darabokat, ifjúsági forgószék választékunkban pedig fiatalos, trendi darabokat találnak az érdeklődők. Ha pedig az egészségen és a variálhatóságon van a fő hangsúly, lepje meg gyermekét egy kényelmes, állítható és ergonomikus forgószékkel, a prémium kategóriából!

Egyéb forgószékek

egyéb forgószékek

Háttámla nélküli forgószék és munkaszék választékunkban állítható magasságú típusokat kínálunk, amelyek akár lakásba, akár egészségügyi rendelőbe vagy egyéb vizsgáló helyiségbe, esetleg egyszerűen zongoraszéknek is megfelelőek. Ha ilyen ülőalkalmatosságot keres, érdemes ezek között a forgószék típusok között szétnéznie.

Butor-Szonyeg.hu
Minőségi forgószék kedvező áron