A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

FOTEL ITT IS, OTT IS

2017. 10. 11. 11:37:54

Modern nappaliLegyen az a nappali, egy olvasósarok, a hálószoba vagy a dolgozószoba – egy kényelmes és stílusos fotel mindenképpen legyen része a berendezésének. Hiszen otthonunkban szükség van egy nyugalmas pontra, ahol megfelelő körülmények között kikapcsolódhatunk kedvenc ülőalkalmatosságunk kényelmében.

Mert kell egy hely, egy kellemes, meghitt kuckó, ahová alkalomadtán elvonulhatunk a hétköznapi, rutin feladatokat magunk mögött hagyva, időt engedve az olvasásnak, zenehallgatásnak, tévézésnek, vagy amelyet szívesen átengedünk a hozzánk érkezőnek, tudván, hogy teljes kényelembe helyezheti magát.

Fotel a nappaliban

ESPRIT FLUTTERY SZŐNYEG, BÉZS, 100 CM - A-Z Bútor WebáruházA nappali több funkciót is betölthet, de legtöbbször a pihenés, feltöltődés, vendéglátás, vagy éppen az otthoni munka színtere. Persze minél több rendeltetésnek kell megfelelnie, annál körültekintőbben kell megtervezni a berendezését. A dohányzóasztal vagy lerakóasztal, a tároló bútorok, a megfelelő megvilágítás mellett a kanapé vagy ülőgarnitúra a legfontosabb bútorok közé tartozik a nappaliban, amely csaknem elképzelhetetlen legalább egy fotel nélkül. Ez pedig lehet a szoba fókuszpontjának szánt, anyagában és formájában is trendi darab, amely vonzza a tekintetet és a szoba ékessége. Ebben az esetben bátran választhatunk erőteljesebb árnyalatú, modern vonalvezetésű modellt, nem csak barnában, fehérben, bézsben vagy feketében gondolkodva, hiszen egy narancspiros, türkiz vagy éppen mustársárga fotel a berendezéssel harmonizálva, egyedi hangulatot teremt a nappaliban.

Fotel a pihenéshez

K DESIGN BOUDOIR FOTEL - A-Z Bútor WebáruházPersze dönthetünk a klasszikusabb formák mellett is, hiszen nagymamáink füles foteljei nyomán készült, napjaink divatos, retro stílusú darabjai igazi különlegességei lehetnek a hálószoba vagy az olvasósarok berendezésének. Érdemes kiemelni őket a megvilágítással is, egy stílusos állólámpa, vagy irányított fényű lámpatest nem csak funkcionalitása, hanem esztétikuma miatt is indokolt elhelyezni a fotel környezetében. A patchwork kárpitozású vagy rózsamintás darabok jól megférnek például a hálószoba egyszínű, pasztell árnyalataival, míg a könyvekkel pakolt polcok mellett jól mutatnak az egyszínű ülőalkalmatosságok egy nyugalmas olvasósarokban.    

Ha a pihenéshez kicsit extrább igényeink lennének a pihenő- vagy relax fotelek bizonyosan megfelelnek számunkra. E speciális, vastag párnázatú ülőbútorok könnyed ellazulást tesznek lehetővé, akár a súlypont áthelyezésével is váltogathatjuk a pozícióit, a lábtartó vagy a háttámla dőlésszögét, bizonyos modellek pedig masszázs és fűtési funkcióval is rendelkeznek.

A dolgozószoba berendezését is érdemes legalább egy fotellel kiegészíteni, a vendégek, ügyfelek fogadására, vagy csupán a munka szüneteiben egy-egy rövid pihenéshez. Ezek lehetnek alacsony háttámlás, karfás, csillaglábas, vagy fémtalpas forgófotelek, vagy légies, hajlított fém lábakon álló, vidám színű darabok, amelyek megjelenésükkel is üdítően hatnak.

Tekintse meg webáruházunk nappali és irodai fotel választékát!