A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

gyerek- és ifjúsági szoba

A TETŐ TERE – TIPPEK A TETŐTÉR BERENDEZÉSÉHEZ

2020. 09. 16. 15:32:48

Egy tetőtéri otthon berendezése sok szempontból eltérhet a megszokott, szabályos formájú területekétől. Lehet, hogy macerásabb, esetleg több utánajárást igényel, viszont számtalan kreatív, egyedi megoldásnak ad teret.

BABASZOBÁTÓL TANULÓSAROKIG

2020. 08. 25. 15:29:22

A babaszoba kialakításába általában minden szülő örömmel veti bele magát. A megfelelő színeken, mintákon, elrendezésen gondolkodunk, döntéseinknél már figyelembe veszünk környezetbarát szempontokat is, hogy az újonnan érkezőt biztonságos és bababarát környezetben fogadhassuk. A kisbabát, akiből aztán nagyon gyorsan kisiskolás lesz, a babaszobából pedig tanulórésszel kiegészített gyerekszoba.

ISKOLAKEZDÉS AZ ERGONÓMIA ELŐNYEIVEL

2019. 08. 08. 15:57:36

Iskolakezdés előtt átalakulnak a gyerekek szobái, hiszen immár tanuláshoz szükséges munkaterületet is kell kialakítani, amely az elkövetkező években nyugodt és kényelmes miliőt biztosít az új feladatok elvégzéséhez.

GYEREKSZOBA PRAKTIKUSAN

2018. 10. 19. 14:43:47

A babaszoba, mint gyermekünk első lakótere sajnos hamar átalakításra szorul, hiszen ahogy csemeténk növekszik, úgy van szükség az újabb változtatásokra. A kis, rácsos ágy helyére gyerekágy kerül, a pelenkázót felváltja egy másik komód, és sok-sok tárolóhely az egyre nagyobb mennyiségben halmozódó játéknak és egyéb kincsnek. Ezért talán a gyerekszoba berendezésénél a legfontosabb a praktikumra törekvés, a hangulatos, kedves és kényelmes kuckó kialakítása.

MUNKA ÉS TANULÁS OTTHON

2018. 07. 27. 13:54:38

Az otthonról történő munkavégzés, vagy bizonyos ügyek intézése kényelmesebb és hatékonyabb a megfelelő körülmények megteremtésével. És nem csupán a felnőttek esetében, a fiatalok iskolai feladataihoz, tanulmányaihoz is elengedhetetlen egy jól felszerelt, ideális munkakörnyezet berendezése.

POLC MINDENHOL

2018. 01. 30. 15:07:22

A polcoknak, polcrendszereknek gyakorlatilag a lakás összes helyiségében helyük van, legalábbis mindenhol, ahol tárolásra van szükség. A polcok nem csupán hasznos, funkcionális, kiegészítő elemek, hanem dekorációs célt is szolgálnak. A megfelelő forma, szín és méret kiválasztása mellett fontos az elhelyezésük, hogy segítségükkel miként rendszerezzük a kisebb-nagyobb tárgyakat.

APROPÓ: A GYEREKSZOBA

2017. 05. 16. 12:51:47

Közeledik a gyereknap, aztán persze a szeptemberi iskolakezdés, de az is lehet, hogy csemeténk egyszerűen „kinőtte” a szobáját, elérkezett tehát az idő a berendezés egészének vagy bizonyos elemeinek cseréjéhez. Az apropótól függetlenül, az alábbiakban adunk néhány ötletet a gyerekszoba berendezéséhez.

AZ IFJÚSÁG SZOBÁJA

2017. 01. 04. 13:27:27

Egy tinédzser személyes dolgai, ruhatára és egyéb fontos használati tárgyai nagyobb teret igényelnek, szobájának hangulata bontakozó függetlenségi törekvéseinek kifejezőeszköze is, az a hely, ahová elvonulhat zenét hallgatni, tanulni, a barátait fogadni. És persze a kamaszkorú fiatal már nem az a kisgyermek, akinek szobáját a szülői elgondolások alapján rendezhetnénk be.

A BABA SZOBÁJA

2016. 10. 12. 11:48:08

Az első hat hónapban a baba élettere tulajdonképpen az ágyra, fekhelyére koncentrálódik, míg jelentősen megnövekszik a csúszás-mászás és felfedező időszak eljövetelével, így a babaszoba kialakításának nem csak a kicsi, hanem a gondoskodó szülői igényeknek is meg kell felelnie. Tervezésekor a biztonságos, harmonikus, nyugodt környezet megteremtése a cél, ugyanakkor fontos a funkcionalitást is főbb szempontként kezelni.

ERGONOMIKUS BÚTOROK A GYEREKSZOBÁBAN

2016. 08. 09. 13:43:52

A szeptemberi becsöngetéshez közeledve gyakori dilemma, hogy milyen gyerekbútort vásároljunk. Az íróasztal és a forgószék két alap darabja az otthoni tanulásra szánt helyszínnek, és egyáltalán nem mindegy, hogy a hatalmas kínálatból melyik mellett tesszük le a voksunkat. Természetesen nem elhanyagolható a küllemük, ám ennél lényegesebb szempont, hogy megfelelően szolgálják a gyermek egészségét, egyedi igényeit, testi felépítését. Erre pedig legalkalmasabbak az ergonomikus gyerekbútorok, különösen azok, amelyek együtt „nőnek” gyermekünkkel.