A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Gyerekszoba

Első szobájának képe élénken él mindenki emlékezetében. Ha szeretné, hogy gyermeke is vidáman elevenítse fel a játékkal töltött évek helyszínét, az alábbi bútorokkal nem foghat mellé. A vidám színekben játszó vagy éppen kedves mintákkal díszített gyermekbútorok nemcsak mutatósak, hanem praktikusak is. A tervezés során természetesen figyelembe vették, hogy egy gyerekszobában bizony néha igazán komoly terhelést kell elviselnie egy-egy bútornak.

Kínálatunkban megtalálható a gyerekszoba szinte összes tartozéka az ágytól a tárolókon át egészen az íróasztalokig. Gyermeke számtalan forgószék közül választhatja ki a neki tetsző darabot. Az állítható székek igazán praktikusak, ugyanis képesek követni a gyermek növekedését, így éveken át használhatók.

Böngésszen gyermekbútoraink között!

Rendezés:
Nézet: