A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Gyerekszoba

Első szobájának képe élénken él mindenki emlékezetében. Ha szeretné, hogy gyermeke is vidáman elevenítse fel a játékkal töltött évek helyszínét, az alábbi bútorokkal nem foghat mellé. A vidám színekben játszó vagy éppen kedves mintákkal díszített gyermekbútorok nemcsak mutatósak, hanem praktikusak is. A tervezés során természetesen figyelembe vették, hogy egy gyerekszobában bizony néha igazán komoly terhelést kell elviselnie egy-egy bútornak.

Kínálatunkban megtalálható a gyerekszoba szinte összes tartozéka az ágytól a tárolókon át egészen az íróasztalokig. Gyermeke számtalan forgószék közül választhatja ki a neki tetsző darabot. Az állítható székek igazán praktikusak, ugyanis képesek követni a gyermek növekedését, így éveken át használhatók.

Böngésszen gyermekbútoraink között!

Rendezés:
Nézet: