A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Ergonomikus gyerekbútorok

A sok mozgás és az egészséges életmód mellett a megfelelően kialakított gyermek- és ifjúsági bútoroknak is kulcsfontosságú szerep jut a kicsik egészséges fejlődésének biztosításában: segítenek megelőzni a hátfájás, a fejfájás és a fáradtság kialakulását, és használatukkal elkerülhetők a nem megfelelő testtartás miatti gyermekkori testi deformitások, gerinc- és egyéb egészségügyi problémák is.

Az itt bemutatott szuper kényelmes, minőségi bútorok a gyerekekkel együtt „nőnek”, és egészséges, kényelmes, vidám környezetet varázsolnak a gyerekszobába, miközben a tanulásra is jótékonyan hatnak. Az asztalok és székek bármikor egyedi igényeknek megfelelően állíthatók be, ezzel követik a gyerekek növekedését, testi méretváltozásait.

Az állítható méretű, ergonomikus MAYER bútorok már 4-5 éves kortól felnőttkorig jól használhatók, s ezt a bútorokhoz kínált hosszú garanciális idő is támogatja. Minden szempontot figyelembe véve remek befektetés gyermeke jövőjébe az ergonomikus bútorok vásárlása, amelyek az egészség megőrzése mellett könnyebbé és vidámabbá is teszik a tanulás és alkotás perceit.

Nincs megjeleníthető termék.