A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Ergonomikus gyerekbútorok

A sok mozgás és az egészséges életmód mellett a megfelelően kialakított gyermek- és ifjúsági bútoroknak is kulcsfontosságú szerep jut a kicsik egészséges fejlődésének biztosításában: segítenek megelőzni a hátfájás, a fejfájás és a fáradtság kialakulását, és használatukkal elkerülhetők a nem megfelelő testtartás miatti gyermekkori testi deformitások, gerinc- és egyéb egészségügyi problémák is.

Az itt bemutatott szuper kényelmes, minőségi bútorok a gyerekekkel együtt „nőnek”, és egészséges, kényelmes, vidám környezetet varázsolnak a gyerekszobába, miközben a tanulásra is jótékonyan hatnak. Az asztalok és székek bármikor egyedi igényeknek megfelelően állíthatók be, ezzel követik a gyerekek növekedését, testi méretváltozásait.

Az állítható méretű, ergonomikus MAYER bútorok már 4-5 éves kortól felnőttkorig jól használhatók, s ezt a bútorokhoz kínált hosszú garanciális idő is támogatja. Minden szempontot figyelembe véve remek befektetés gyermeke jövőjébe az ergonomikus bútorok vásárlása, amelyek az egészség megőrzése mellett könnyebbé és vidámabbá is teszik a tanulás és alkotás perceit.

Nincs megjeleníthető termék.