A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Gyerek forgószékek és ifjúsági székek

Vidám környezetben a tanulás, rajzolás is jobban megy a kicsiknek, ezért érdemes a tanulósarok kialakításánál figyelni arra, hogy praktikus és szerethető gyerek forgószékkel egészítsük ki csemeténk íróasztalát. E bútorok tervezői a kényelmes használat mellett, amelyet minden esetben állítható ülésmagasság biztosít, ügyeltek a tartósságra és a dizájnra is. Kreatív vagy hagyományosabb színű és formájú, görgős vagy fixen álló modellek széles skáláját kínáljuk, több árfekvésben. Az alábbiakban változatos gyerek- és ifjúsági forgószék választékunk látható, melyek között biztosan talál kedvére valót. 

Ide kattintva pedig minden méretükben állítható, sok éven használható ergonomikus gyerek forgószék- és íróasztal kínálatunk tekinthető meg, a prémium kategóriából.

Rendezés:
Nézet: