A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

GYEREKSZŐNYEGEK – VIDÁMSÁG ÉS BIZTONSÁG A GYEREKSZOBÁBAN

2016. 04. 15. 16:41:54

SIGIKID SEMMEL BUNNY GYEREKSZŐNYEG, KÉK - A-Z Bútor WebáruházA gyerekszoba berendezése különösen nagy odafigyelést igényel, hiszen minden szülő biztonságos ugyanakkor barátságos és egyedi kialakítású életteret szeretne csemetéjének.  A gyerekszobába leginkább a könnyen tisztítható, meleg hangulatú parketta ajánlott, mérettől függően egy vagy két jól kiválasztott gyerekszőnyeggel.

Az Esprit, a Smart Kids, a Sigikid és a WECONhome, gyerekszőnyegei rendelkeznek mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, ellenőrzött technológiával készülnek, könnyen tisztíthatóak és mentesek az egészségre káros anyagoktól. Nagy előnyük, hogy nem szöszölődnek, anyagszálaik nem kiszedhetőek, így az örökké csúszó-mászó és mindent „megkóstoló” csöppségek számára nem jelenthetnek veszélyt. Ugyanakkor antiallergének és padlófűtéses lakásokban is használhatóak.

A babaszoba hagyományos rózsaszín és kék színei mellett a hangulatos pasztellek és az erőteljes szivárványszínek kínálnak nagy választási lehetőséget a különféle elképzeléseknek, a karakteres mintázatok pedig külön is említésre méltóak, ízlésesek, vidámak és szerethetőek. Madárkák, kisbárányok, sünik, pillangók, a szavannák vagy éppen a tengerek barátságos állatai – csak néhány a baba- és kisgyermek szobák szőnyegein megjelenő motívumokból. A tervezők ugyanakkor a nagyobb, iskolás-, illetve tinédzser korú gyerekekre is gondoltak a színes, kockás, csíkos, számokkal, rafinált körökkel kombinált, igazán trendi darabokkal. A szőnyegek többféle méretben, a tradicionális formáktól eltérő, különböző alakzatokban is kaphatóak, hogy ki-ki kedvére válogathasson közülük.

Az Esprit, a Smart Kids, a Sigikid és a WECONhome gyerekszőnyegek webáruházunkban is megvásárolhatóak.