A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

GYEREKSZŐNYEGEK – VIDÁMSÁG ÉS BIZTONSÁG A GYEREKSZOBÁBAN

2016. 04. 15. 16:41:54

SIGIKID SEMMEL BUNNY GYEREKSZŐNYEG, KÉK - A-Z Bútor WebáruházA gyerekszoba berendezése különösen nagy odafigyelést igényel, hiszen minden szülő biztonságos ugyanakkor barátságos és egyedi kialakítású életteret szeretne csemetéjének.  A gyerekszobába leginkább a könnyen tisztítható, meleg hangulatú parketta ajánlott, mérettől függően egy vagy két jól kiválasztott gyerekszőnyeggel.

Az Esprit, a Smart Kids, a Sigikid és a WECONhome, gyerekszőnyegei rendelkeznek mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, ellenőrzött technológiával készülnek, könnyen tisztíthatóak és mentesek az egészségre káros anyagoktól. Nagy előnyük, hogy nem szöszölődnek, anyagszálaik nem kiszedhetőek, így az örökké csúszó-mászó és mindent „megkóstoló” csöppségek számára nem jelenthetnek veszélyt. Ugyanakkor antiallergének és padlófűtéses lakásokban is használhatóak.

A babaszoba hagyományos rózsaszín és kék színei mellett a hangulatos pasztellek és az erőteljes szivárványszínek kínálnak nagy választási lehetőséget a különféle elképzeléseknek, a karakteres mintázatok pedig külön is említésre méltóak, ízlésesek, vidámak és szerethetőek. Madárkák, kisbárányok, sünik, pillangók, a szavannák vagy éppen a tengerek barátságos állatai – csak néhány a baba- és kisgyermek szobák szőnyegein megjelenő motívumokból. A tervezők ugyanakkor a nagyobb, iskolás-, illetve tinédzser korú gyerekekre is gondoltak a színes, kockás, csíkos, számokkal, rafinált körökkel kombinált, igazán trendi darabokkal. A szőnyegek többféle méretben, a tradicionális formáktól eltérő, különböző alakzatokban is kaphatóak, hogy ki-ki kedvére válogathasson közülük.

Az Esprit, a Smart Kids, a Sigikid és a WECONhome gyerekszőnyegek webáruházunkban is megvásárolhatóak.