A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

Főnöki forgószékek

Főnöki forgószékeink rendkívül széles választékban kaphatók a visszafogottabb, hagyományos vezetői bőrfotelektől a nagyon trendy, modern dizájnnal készült darabokig - kedvező árakon, megbízható minőségben, kényelmes házhoz szállítással. Hintamechanikás vagy multiblock kivitel, gázliftes magasságállítás, testsúlyhoz igazítható rugóerő, szinkron vagy aszinkron mechanika... Komfortos karfás főnöki és manager forgószék kínálatunkban Ön is megtalálja a leginkább kedvére valót. Hogy ebben segíthessünk, itt tájékoztatjuk a forgószék vásárlás előtti legfontosabb tudnivalókról.

Az Antares cég termékei mellé prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, mintarendelést - is biztosítunk.

Rendezés:
Nézet: