A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Főnöki forgószékek és vezetői székek

Főnöki forgószékek rendkívül széles választékban kaphatók webáruházunkban, a visszafogottabb, hagyományos vezetői bőrfotelektől a nagyon trendy, modern dizájnnal készült főnöki fotelekig - kedvező árakon, megbízható minőségben, kényelmes házhoz szállítással. Hintamechanikás vagy multiblock kivitel, gázliftes magasságállítás, ergonomikus kialakítás, testsúlyhoz igazítható rugóerő, szinkron vagy aszinkron mechanika... Komfortos karfás főnöki fotel és vezetői, azaz manager forgószék kínálatunkban Ön is megtalálja a leginkább kedvére valót. Hogy ebben segíthessünk, itt tájékoztatjuk a forgószék vásárlás előtti legfontosabb tudnivalókról.

Az Antares cégtől érkező vezetői székek, irodai fotelek mellé prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, összeszerelést vagy mintarendelést - is biztosítunk.

Amennyiben magastámlás irodai forgószéket keres, érdemes az Irodai forgószékek kategóriánk kínálatát is áttekintenie!

Rendezés:
Nézet: