A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Különleges irodaszékek

Webáruházunkban számos irodaszéket és forgószéket kínálunk, többféle kivitelben és árkategóriában, több gyártótól, hogy minden vásárlónk megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő modellt. Az itt bemutatott termékek valamilyen szempontból különlegesek: teherbírásuk, méretük, kárpitozásuk vagy más tulajdonságuk miatt kiemelkednek a bútorboltok és webshopok megszokott kínálatából, ezért szeretnénk külön is a figyelmébe ezeket a darabokat.

Amennyiben további információra lenne szüksége a forgószékekről vagy termékeinkről, az alábbi oldalakon részletesebb tájékoztatással is segítjük a választást: forgószékek - általános tájékoztató, forgószék választékunk.

Az Antares cég termékei mellé prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, mintarendelést - is biztosítunk. 

Nincs megjeleníthető termék.