A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Tárgyalószékek, konferencia székek, bankett székek

Tárgyalószékek, konferencia székek vagy bankett székek a hagyományosabb, visszafogott modellektől a nagyon trendy, modern, divatos darabokig! Tárgyalószék kínálatunkból számos variáció közül választhat, akár iroda, tárgyaló vagy ügyfél váró, akár rendezvénytermek berendezéséhez keres széket: különböző típusú és színű szövet, vagy jól szellőző mesh (hálós) kárpittal, könnyen tisztítható műbőr vagy préselt fa, esetleg műanyag ülőlappal, krómozott vagy festett fémlábakkal, karfával vagy karfa nélkül is kínálunk tárgyalószékeket, különböző árfekvésben. Remek ár-érték aránnyal, megbízható minőségben, kényelmes, akár ingyenes kiszállítással kínáljuk irodai bútorainkat. Székeink legnagyobb része rakásolható, a könnyebb tárolás és szállítás érdekében.Tekintse meg kínálatunkat!

Az Antares cég tárgyalószékei mellé prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, mintarendelést - is biztosítunk. 

Rendezés:
Nézet: