A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

Különleges ajánlataink

Webáruházunkban számos irodaszéket és forgószéket kínálunk, többféle kivitelben és árkategóriában, több gyártótól, hogy minden vásárlónk megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő modellt. Az itt bemutatott termékek valamilyen szempontból különlegesek: teherbírásuk, méretük, kárpitozásuk vagy más tulajdonságuk miatt kiemelkednek a bútorboltok és webshopok megszokott kínálatából, ezért szeretnénk külön is a figyelmébe ezeket a darabokat.

Amennyiben további információra lenne szüksége a forgószékekről vagy termékeinkről, az alábbi oldalakon részletesebb tájékoztatással is segítjük a választást: forgószékek - általános tájékoztató, forgószék választékunk.

Az Antares cég termékei mellé prémium szolgáltatásokat - többek közt kiterjesztett garanciát, mintarendelést - is biztosítunk. 

Rendezés:
Nézet: