A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

ITT A KARÁCSONY, DÍSZÍTSÜK FEL OTTHONUNKAT!

2022. 11. 15. 15:57:26

A karácsonyi dekoráció, a színek és a stílus kiválasztása izgalmas feladat, általában mindenki szívesen tervezgeti az év legszebb ünnepének díszítését. Van, aki ragaszkodik a már jól bevált árnyalatokhoz és formákhoz, és van, aki szereti megújítani az ünnepi dekort otthonában. A mai trendeket is figyelembe véve, mi is adunk néhány ötletet ehhez.

A legújabb, karácsonyi dekorációs trendeknél hangsúlyosak a fenntarthatóság, a természetközeliség, valamint a klasszikus, a hagyományok köré csoportosuló tematikák. A természetes árnyalatok, a minimalista, időtálló, letisztult dekorációk békés, nyugalmas hangulatot árasztanak.

A naturálistól a rózsaszínig

Kinek mi tetszik, mindenki megtalálhatja a megfelelő színvilágot és stílust, amit persze nem árt a berendezés kialakításával is összehangolni.

A natúr dizájn esetében a természetes anyagok dominálnak, például a parafa, a fa, a kerámia, a háncs. Mindezek durva, nem túlságosan kidolgozott formában jelennek meg, rusztikus felületükkel is erősítve a természetességet. A mintázatok az erdőkből merítenek, ez a trend előszeretettel használja az olyan motívumokat, mint például a fák levelei, termései, a makk, a dió, az alma, a toboz, a bogyós gyümölcsök.

BOUDOIR FOTEL - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA skandináv stílusú, fehér dekoráció a másik nagy kedvenc lehet. A fehér mellett megjelenő bézs és szürke árnyalatok, az elegáns, ám letisztult formák, fa anyagok, a különböző formájú és méretű, ragyogó gyertyák igazán meghitt, ünnepi hangulatot teremtenek.

A hagyományos piros-zöld színkombinációk, a klasszikus üveggömbökkel megunhatatlanul népszerűek, ahogy a csillogó arany, bronz és ezüst dekorációk is. A merészebbek igazán exkluzív hatást érhetnek el a navy kékkel, amely ragyogó fehérrel, platinával vagy sötétzöldd el igazán különleges. A platina egyébként is nagyon népszerű most, „semlegességének” köszönhetően remekül passzol a szintén trendi, bordó, illetve kék árnyalatokat dominánsan használó dekoroknál. A fehéret és az ezüstöt pasztell vagy erősebb rózsaszínnel kombináló díszítés szintén divatos, kombinációjuk igazán bájos összhatást nyújt.

Ünnep az asztalnál

FANGOR ÉTKEZŐASZTAL - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZKarácsonykor a közös étkezések még értékesebbek lehetnek, az együtt töltött idő öröméhez, a kulináris élvezetekhez, az étkezések hangulatához az ünnepi teríték is hozzájárul. A klasszikus vászonszalvéták, damaszt terítők a különlegesebb, ünnepi alkalmakra tartogatott étkészletek, kristálypoharak, gyertyatartók kerülhetnek ilyenkor az asztalra a tradicionális piros, arany, ezüst vagy éppen fehér színű díszítéssel. A nagy családi ebédekhez, vacsorákhoz ideális a nagy vagy bővíthető étkezőasztal, amely köré kényelmesen elfér mindenki a párnázott, kárpitozott étkezőszékekben ülve.

Lepjük meg szeretteinket

Sok családban az ajándékozás öröme is hozzátartozik a karácsonyhoz, ami akár praktikus ajándék is lehet. A különféle fotelek, kárpitozott padok, ülőkék vagy puffok lényeges kiegészítői az aktuális trendeknek, bármelyikkel mutatós, a kényelmet szolgáló meglepetést szerezhetünk. Mondhatni, hogy a home office világát éljük, ezért egy modern főnöki forgószékkel biztosan örömet szerezhetünk, ahogy a kisebbeknek szánt gyerek forgószékkel is. Az idősebb családtagokat nem csak kényelmes fotellel örvendeztetheti meg a család, a lábtartós, állítható relax- vagy TV-fotelek, vagy hintaszékek is ideálisak pihenéshez, olvasgatáshoz, tévézéshez. A szőnyegek, díszpárnák, plédek, lerakóasztalok, zsúrkocsik szintén tökéletes ajándékok lehetnek másoknak vagy akár magunknak is.