A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

KARÁCSONYI SZÍNEK, STÍLUSOK, MEGLEPETÉSEK

2020. 11. 25. 17:17:14

Milyen színek domináljanak otthonunk dekorációjában idén karácsonykor? Milyen stílust kövessünk, és mit ajándékozzunk? Bejegyzésünkben ehhez adunk néhány ötletet.

CARUZZO ÉTKEZŐASZTAL - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZ

Az idei, karácsonyi dekorációs trendek ezúttal is több stílust és színkombinációt vonultatnak fel, amelyek közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Divatosak a kék sötétebb árnyalatai, a fagyos ezüsttel és hófehérrel varázslatos, téli hangulatot idéznek, áttetsző üveggömbökkel, légies üvegdekorációkkal főként a minimál stílushoz passzolóan.

Az arany és a púderrózsaszín elegáns és könnyed kombinációja, a tollacskákkal variáló dekorációk, a barack vagy bézs színű gömbdíszek, a puha szőrmék és párnák, valamint a sok-sok csillámló kiegészítő a vintage stílus báját fokozhatja.

A piros, a fehér és a zöld soha nem megy ki a divatból, a mesevilágot idéző manókkal és tündérek figuráival elbűvölő meghittséget adhat.

A fölszíneket felsorakoztató, természetességre törekvő naturális stílus, a bronz, a barna, a narancs árnyalataival, a természetes anyagokkal, fával, textilekkel kombinálva, saját késztésű díszekkel, újrahasznosított anyagokból készült dekorációkkal egyre inkább teret nyer. Mindezzel is előtérbe helyezve a környezettudatosságot, a fenntarthatóságot a karácsonyi ünnepek során is. Ugyanakkor divatosak az olyan mély, gazdag színek is, mint a smaragdzöld, a bordó, a türkiz, a metál színű kiegészítők, továbbá a különféle tollak, az ékkövekkel díszített dekorációk, a szalagok és a bársony alapanyagok.

WENANTY ÉTKEZŐASZTAL - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZAz ünnepi asztal karácsonykor is központi szerepet tölt be, amely ez alkalommal különlegesebb díszítést érdemel. A lakás dekorációs stílusával összhangban válasszuk ki a színeket, formákat, anyagokat, és ne feledkezzünk meg a csillogó, meghitt fényekről sem. A bővíthető, nagy étkezőasztalok körül kényelmesen elfér a család, nagyon divatosak a fa asztallapos modellek, a támasztásukra különféle, izgalmas megoldású fa vagy feketére festett fém lábakkal, pántolásokkal. Az étkezőszékek trendjét tekintve egy ideje a puha, kényelmes, fotelre hajazó, kárpitozott darabok járnak az élen, a sötétkék, szürke, barna, sötétzöld, bézs vagy éppen türkiz árnyalatokban.

Meglepetésként, ajándékként is gondolkodhatunk kisebb bútorban, lakberendezési kiegészítőben. Persze átgondoltan és körültekintően válasszuk ki a megfelelő darabot, hogy stílusában, színében, formájában is harmonizáljon a véglegesnek szánt környezettel. Egy csinos lerakóasztal, kényelmes fotel, trendi pad, ülőke, vagy puff a nappaliba, új forgószék a home office-ba, puha szőrme, színes takaró, díszpárna a hálóba ideális ajándék lehet. Azt viszont ne feledjük, hogy érdemes minél előbb beszerezni őket, különösen ha webáruházból rendelünk, mert a külföldről érkező beszállítási határidők végesek, és a futárszolgálatok leterheltsége miatt a szállítási idők is megnövekedhetnek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: ajándékötlet étkező és konyha