A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Robotfűnyírók

Miért nem az időmegtakarítás a legfontosabb érv a robotfűnyíró vásárlása mellett?

Egy robotfűnyíró használata mellett a gyep gyönyörűen gondozott, egészséges lesz. Az automata fűnyíró nem roncsolja a fűszálakat, így a gyep kevésbé lesz érzékeny a betegségekre is, amelyek elsősorban a sérült fűszálakon keresztül támadnak.

A gyakori nyírásnak köszönhetően a gyomok kipusztulnak a gyepből, így szép, homogén fűszőnyegünk lesz anélkül, hogy gyomirtókkal bajlódnánk és ezzel károsítanánk a környezetünket.

A levágott apró fűnyesedéket nem kell összeszedni, mert ettől nem fülled be a fű. Sőt, ellenkezőleg: a levágott fűdarabok táplálják a gyepet, amitől az még szebb és sűrűbb lesz. 

És nem elhanyagolható szempont, hogy a kert gondozása lényegesen kevesebb stresszel és törődéssel fog járni. A felszabaduló időben pedig pihenhetünk, és élvezhetjük a gyönyörűen gondozott pázsitunkat, amivel bátran büszkélkedhetünk majd vendégeinknek is. 

Ne habozzon, vágjon bele, és tegye szebbé  életét és kertjét Ön is!

(Az általunk forgalmazott robotfűnyírókhoz a "robotfűnyíró kiegészítők" kategóriában kiegészítők is rendelhetők nálunk.)

Rendezés:
Nézet: