A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

KERTÜNK SZOBÁJA

2016. 05. 12. 14:44:56

Bello Giardino polyrattan kertibútor - A-Z Bútor WebáruházHa beköszönt a jó idő, mindenki szívesen tölti az idejét a szabadban, egy baráti beszélgetés, olvasgatás, pihenés jól esik a zöldben. Ideális esetben kertünk vagy teraszunk lehet ezeknek az élményeknek a központi forrása, amely a lakótér folytatásaként pompás kerti szobaként is funkcionálhat.

Persze a szabadtéri szoba esetében nem a lakásból a kertbe vagy teraszra kiköltöztetett bútorokra gondolunk, hanem azokra a kerti bútor újdonságokra, amelyekkel a kényelmes beltéri életmódot a szabad ég alatt is elérhetjük: komplett társalgót, nappalit, pihenősarkot, étkezőt alakíthatunk ki, vagy akár saját kerti bárunkat is életre hívhatjuk.

A Bello Giardino modern és letisztult vonalú, igényes kerti bútorai egyaránt használhatóak a kertben, egy medence mellett vagy a teraszon is. Alapanyagát tekintve környezetbarát műrattanból készülnek (más néven polyrattan), amely a természetes rattan utánzataként vált napjaink legdivatosabb kerti bútor alapanyagává. Eleget tesznek a víz-, hőmérséklet és UV-állóság követelményeinek, mely tulajdonságoknak köszönhetően egész évben, károsodás nélkül használhatóak kint és bent egyaránt. Színeiben a földszínek dominálnak, a fekete, sötétbarna, szürke, zöld mellett a bézs és a fehér is megjelenik a palettáján.

Nappali a kertben

Bello Giardino polyrattan kertibútor - A-Z Bútor WebáruházA minimál designt képviselő, elemekből tetszés szerint variálható kerti ülőgarnitúrák ízlésesek, kényelmesek, és praktikusak. A műrattan színével harmonizáló párnázatuk vízlepergető, levehető poliészter huzattal készülnek, amely alacsony hőfokon mosható. A garnitúrák mindegyike üveglapos rattan asztallal egészül ki, a klasszikusabb megoldást kedvelők számára az asztal köré szófa és fotelek, míg az eredeti formákkal rokonszenvezőknek különleges rattan ülőalkalmatosságok kombinációja teremthet egy kényelmes szabadtéri nappalit. Az esti megvilágítást kültéri világító eszközökkel, vagy akár egy stílusos állólámpával is hangulatossá tehetjük, míg kültéri szőnyegekkel, látványos kaspókban zöldellő növényekkel, és különféle dekorációkkal a teljes szobai miliőt megteremthetjük. A hűvösebb estéket pedig egy szabadon álló bioetanol kandalló melege és tüze teheti varázslatossá.

Étkező a szabadban

Bello Giardino polyrattan kertibútor - A-Z Bútor WebáruházReggeli a napsütésben, hűs koktél langyos nyárestén, hangulatos vacsora a szabadban – ha tehetjük, tavasztól őszig az étkezések helyszínéül is a kültéri helyszínt válasszuk! A minőségi műrattan étkezőgarnitúrák többszemélyes, de négy-, vagy kétfős étkezésekhez is megoldást nyújtanak, sőt, akár komplett kerti bárgarnitúra mellett koktélozhatunk, kávézhatunk. Az összeállítások előnyei közé tartozik, hogy olyan modelleket is felvonultat, amelyeknek helyigénye lehetővé teszi kis kertben vagy balkonon való használatukat.

Egy kis szieszta

Bello Giardino polyrattan kertibútor - A-Z Bútor WebáruházA napozáshoz, olvasáshoz, lustálkodáshoz is kialakíthatunk egy kis pihenősarkot a kertben vagy a teraszon. A kerti bútorok szinte állandó kiegészítői az árnyékolók, erre célra megfelel a napernyő, a zöld növénnyel befuttatott pergola, vagy adott esetben egy fa lombja is, amelynek környezetében létrehozhatunk egy nyugalmas kis szigetet a lazításhoz. A szieszta zavartalanságát, pihenősarkunk kellemét baldachinok, függönyök elhelyezésével is fokozhatjuk, a lényeg, hogy a szoba kényelmét a szabadlevegőn is élvezni tudjuk.  A kerti szoba kialakításánál a természetes környezet hatására törekedjünk a fák, a növények, a teraszburkolat, a dekorációk és a megfelelő stílusú bútorok harmonizálásával. A Bello Giardino napozó- és kerti ágyai között a hagyományos formájú, illetve az ülő- és étkezőgarnitúráknál is megjelenő, minimál stílusúak mellett, egyedi kialakítású fekvő alkalmatosságokkal is találkozhatunk.

 

A Bello Giardino kerti bútorai webáruházunkban is megvásárolhatóak: