A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

ESPRIT és egyéb gyerekszőnyegek

Esprit gyerekszőnyegek - 2017

Szőnyeg kínálatunkat az exkluzív, gyönyörű és vidám ESPRIT, Smart Kids, Sigikid és WECONHome gyerekszőnyegekkel bővítettük, amelyek ízlésesek és esztétikusak, és emellett a kicsik egészségének védelmét is szolgálják: egészségre egyáltalán nem káros anyagokból, ellenőrzött technológiával készülnek, könnyen tisztán tarthatók és nem foszlanak vagy szöszölnek. Változatos színviláguknak és mintáiknak köszönhetően nemcsak a babák vagy óvodások szobájába találhatunk a fantáziát beindító játszó szőnyegeket, hanem a nagyobb gyerekek, tinédzserek birodalmába is választhatunk színben és hangulatban illeszkedő, szép és minőségi darabokat.

Webáruházunkból már a rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező Tempo K gyerekszőnyegek is megrendelhetők.

Az ESPRIT szőnyegek, gyerekszőnyegek aktuális katalógusa itt megtekinthető és le is tölthető, a rendelhető színekkel, méretekkel és egyéb hasznos információkkal. Lapozzon bele és gyűjtsön ötleteket, akár most!

A Smart Kids katalógusa itt lapozható és le is tölthető.

Rendezés:
Nézet: