A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

Szennyfogó szőnyegek az A-Z Bútor Webáruházból

Az utcáról felgyülemlett por, piszok és nedvesség otthonunkban és a középületekben, irodákban is komoly problémát jelent, esztétikai és balesetvédelmi szempontból is. Hatékony és esztétikus bejárati szőnyegeink felső rétege eltávolítja a nem kívánatos szennyeződéseket és nedvességet a cipők talpáról, és elrejti ezeket, a jól tapadó alsó réteg pedig biztosítja, hogy a szőnyeg szépen a padlóra simuljon és a helyén maradjon használat közben, miközben felel az összegyűjtött szennyeződések és víz megtartásáért is.

Választékunkban a különböző igényeknek megfelelően többféle háztartási és ipari szennyfogó szőnyeg, lábtörlő és bejárati szőnyeg szerepel, melyek a szín, megjelenés, vastagság és méretválaszték, logózhatóság tekintetében is különböznek.

A webáruházban jelenleg nem kapható méretek, és színek vásárlásához, illetve logózáshoz kérje árajánlatunkat e-mailben! Termékeink egy része most bevezető áron kapható, az akciós ár a készlet erejéig érvényes.

Az egyes modellek összehasonlításáról itt olvashat bővebben.

Rendezés:
Nézet: