A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

ESPRIT, WeconHome és Accessorize szőnyegek

Esprit szőnyegek - 2018

Kínálatunkban az Esprit kiváló minőségű, gyönyörű szőnyegei és az Esprit szőnyegeit gyártó WeconHome cég kelim és egyéb modern szőnyegei mellett már az Accessorize márka szőnyegei is megtalálhatók. Az Esprit egy ma már világszerte ismert nemzetközi divatmárka, amely 1968 óra stílust és minőséget képvisel. Termékeik kiváló alapanyagokból, ellenőrzött, szigorú előírásoknak megfelelő technológiával készülnek. Számos darab kézzel szőtt vagy kézzel tűzött, bizonyos modellek pedig akár egyedi méretekben is rendelhetők.

Webáruházunkban a rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkező Tempo K szőnyegek is kaphatók, amelyek divatos megjelenésük mellett szintén megbízható minőséget képviselnek.

Az Esprit szőnyegek korábbi katalógusai itt megtekinthető és le is tölthetők. Gyűjtsön ötleteket otthona berendezéséhez: Esprit katalógus 2019Esprit katalógus 2016Accessorize Home szőnyegek 2018
Rendezés:
Nézet: