A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

LAKBERENDEZÉSI AJÁNDÉKÖTLETEK KARÁCSONYRA

2018. 10. 26. 14:34:57

A kisebb bútorokkal, kiegészítőkkel, dekorációs elemekkel karácsonykor is meglepetést szerezhetünk szeretteinknek. Persze, mint minden ajándék esetén, érdemes előre tervezni, átgondolni, mi is lenne a stílusában, kinézetében és használati értékében legmegfelelőbb választás.

pasztell színű nappaliEhhez a lakberendezési tárgyak számos kategóriája nyújt alternatívát, amennyiben ismerjük az ajándékozott ízlését, otthonát. Nem kell feltétlenül nagy dolgokban gondolkodni, a nagyobb, alapvető lakberendezési tárgyakról jobb, ha a leendő tulajdonosuk dönt, ám a kisebb bútorok, kiegészítők szép és hasznos ajándékok lehetnek.

pasztell színű nappaliÍgy például az ülőalkalmatosságok. A több kényelmi funkcióval is ellátott relax fotellel elsősorban talán az idősebb generáció számára okozhatunk örömet. Ezek a fotelek általában alapszínekben elérhetőek, fekete, barna, bézs, szürke árnyalatokban, így nem okoz nehézséget a megfelelő szín kiválasztása. Arra viszont ügyeljünk, hogy az ajándékozott számára is könnyen használható modellt válasszunk, az erőnlétének megfelelően motoros kivitelezésű vagy mechanikusan állítható fajtát. A relax fotelek mellett, klasszikus vagy éppen trendi kialakítású hintaszéket is ajándékozhatunk, ugyanakkor jó választás lehet egy különleges, mutatós karosszék is. Ez esetben viszont nem árt, ha jól ismerjük a lakás színvilágát, stílusát, hiszen számtalan formában, színben, mintában, anyagban kaphatóak, a klasszikus, füles fotelektől kezdve a retro, a modern, vagy az egészen újszerű, trendi modellekig. A fotelek egyébként is nagyon divatosak most, akár a nappali fókuszpontjaként, akár egy barátságos olvasó- vagy dolgozósarok elemeként. De ne feledkezzünk meg a forgószékről sem, amely bármely generáció számára ideális ajándék lehet, ha nem csak kinézetében, hanem méreteiben is megfelelő.

A kisebb kiegészítők közül szóba jöhet egy karakteres állólámpa, zsúrkocsi, a közkedvelt ülőke vagy puff, illetve egy stílusos lerakóasztal, vagy puha takaró, párna is.

Sokan karácsonykor szembesülnek azzal, hogy a karácsonyi látogatók, vagy az időközben kibővült család fogadáshoz nincs elegendő étkezőszék, vagy éppen az étkezőasztalból lenne szükség nagyobbra, ezért meglepnék magukat új darabokkal. Akár másoknak, akár magunknak szeretnénk ajándékozni, a webáruházból történő rendeléseket ne halasszuk az utolsó pillanatra. Az év végi roham miatt a szállító cégek, futárszolgálatok nagyon leterheltek, a szállítási idők jelentősen megnövekedhetnek. Hogy mindenki időben kézhez kaphassa a csomagokat, érdemes előre tervezni és nem késve cselekedni.

pasztell színű nappaliKarácsonyi dekorációs színek

Évről-évre a karácsonyi dekorációs trend is megújul. Persze vannak örök ünnepi színösszeállítások, amelyek nem mennek ki a divatból. Ha stílusosak akarunk lenni, a karácsonyfa, a dekorációk, illetve az ünnepi asztal színeit is egymással harmonizálva válogassuk. A klasszikus díszek, a mikulás, a szánkó, az angyalka vagy éppen a hóember figurái sokak gyerekkori karácsonyát idézik, a dekorációk pedig az ünnep hagyományos színeit hozzák: a zöldet, a pirosat a hófehérrel kiegészülve. 
A bordó, az arany és a fehér elegáns kombinációi mind az ünnepi asztalnak, mind az üveg, kerámia vagy plüss anyagokból készült lakásdíszeknek. A fehér és az ezüst továbbra is népszerűek, hideg, ám ragyogó hatást nyújtanak a gyertyák, textilek és egyéb karácsonyi dekorációk színeiként. A természet ihlette natúr stílusú díszítések, a fa árnyalatok és anyagok, a puha textilek, az erdő zöldje és aranybarnája egyre inkább kedvelt összeállítások, míg az ünnepi dekoráció újdonsága a különleges, romantikus stílus, amelyben fő szerepet kapnak a rózsaszín szolid árnyalatai a matt vagy selyemfényű fehérrel kombinálva.

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír ajándékötlet