A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

lakberendezési stílusok

2023. 02. 24. 10:11:41

Az idei év lakberendezési trendjeiben a földszínek mellett, a kellemes, mély tónusok és a meleg színek is megjelennek, míg a berendezést a minimalizmus, illetve a harmóniára törekvő eklektika jellemzi. A természetesség, a letisztult elegancia pedig minden mai, divatos irányzat sajátja.

2023. 01. 26. 11:57:21

A skandináv stílus tagadhatatlanul a legnépszerűbb lakberendezési stílusok egyike. Nem csoda, hiszen kifejezetten vonzó tulajdonságokkal rendelkezik, főbb jellemzői közé tartozik az egyszerűség, a letisztult vonalvezetés, a világosság, a természetesség és a funkcionalitás. A stílus és irányzatainak sajátosságaiból összegyűjtöttük a legfontosabbakat.

2022. 09. 21. 10:36:41

Bár a nyarat sajnos már magunk mögött tudhatjuk, a napsütés, a tenger, a vízpart nyugalmát, hangulatát becsempészhetjük otthonunkba, hosszútávra is. Ismerkedjünk meg a Hampton stílussal, amely a vízparti lakhelyek hamisítatlan atmoszféráját nyújthatja.

2022. 07. 27. 11:47:00

A japán és a skandináv stílus finomra hangolt mixe a japandi, mely az utóbbi idők egyre népszerűbb lakberendezési irányzataként vonult be a köztudatba. A japandit a természetesség, a letisztultság, a harmónia és az elegancia jellemzi, mindaz, amely egy kifinomult otthon hangulatát meghatározza.

2022. 05. 23. 16:28:11

Ahogy az elnevezése is tükrözi, a századközépi modern (mid-century modern) irányzata az 1950-es évekre tehető, a mai napig népszerű és maradandó hatású stílus a lakberendezésben. Fő jellemzője a funkcionalitás, amely a 21. század otthonainak berendezésében is hangsúlyos.

2022. 03. 17. 14:17:37

A retro és a vintage – két favorit az idei év lakberendezési stílusai között, amelyek egymással több ponton is kapcsolódnak. Határozott vagy lágy vonalaikkal, erős vagy pasztell színeikkel különleges hangulatú miliőt teremtenek. Érdemes tehát otthonunk kisebb vagy nagyobb részletében, illetve több terében is megjeleníteni az egyiket, de akár mindkettőt.

2022. 01. 26. 13:36:03

Bejegyzésünkben némi bepillantást nyújtunk az idei év főbb lakberendezési trendjeibe, a divatos színek, formák és stílusok sorába, ezen kívül néhány ötletet adunk, hogyan tehetjük otthonossá lakásunkat.

2021. 10. 20. 11:13:02

Az utóbbi idők lakberendezési trendjei között egyre népszerűbbek a régit és az újat harmonikusan mixelő változatok.  A letisztult minimalizmus mellett egyre erőteljesebben jelen vannak az olyan stílusok, amelyekben a vintage elemeké a hangsúly, a fenntarthatóság jegyében a természetes anyagokat helyezik előtérbe, vagy éppen a vidék hangulatát idézik meg. Az idei év kedvelt irányzatai közül következik három hangulatos és szeretnivaló trend.

2021. 09. 21. 13:53:37

Csillogó, ragyogó, varázslatos, ugyanakkor kifinomult és elegáns – ez a glamour. A stílus, amely a lakberendezésben ügyesen ötvözi az art deco, a klasszikus, a barokk és a modern jegyeket. Jellemzője a pompa és a csillogás, jóllehet nem a vagyont, a megfizethetetlenséget fejezi ki.

2021. 08. 19. 13:21:06

A manapság igen népszerű, természetes, tömör fa bútorok mellett a fa hatásúak is teret nyernek. Költségkímélőbb megoldást nyújtanak, ugyanakkor hasonlóan látványos és trendi darabjai lehetnek otthonunknak. A megfelelő színekkel kombinálva stílusos és harmonikus tereket kapunk.