A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

MODERN NAPPALI ELEMES BÚTOROKKAL

2017. 10. 04. 14:19:37

modern nappaliA praktikum és a variálhatóság szempontjából mindenképpen érdemes elemes bútorokban gondolkodni a nappali berendezésekor. Népszerűségüket is elsősorban e szempontoknak való megfelelőségüknek köszönhetik, amelyet tovább emel az egyszerű vonalvezetés, és a fehér, fekete, fa színek mellett megjelenő beton szürke és az élénkebb színek választéka is.    

Több kérdés is felmerül a nappali bútorok kiválasztásakor, az egyik gyakori dilemma, hogy milyen stílusú darabok kerüljenek a nappaliba, a praktikum és az esztétikum kettősét nem könnyű megtalálni. A nappali berendezésekor is elsődleges a funkcionalitás, azaz, hogy milyen tevékenységeket végzünk az adott területen. Amennyiben a nappali főként a pihenést szolgálja, akkor a nappali bútorokat a kényelmi szempontok alapján érdemes kiválasztani. Sok esetben persze több funkció is elvárt ebben a helyiségben, amikor a pihenés, olvasás, szórakozás, vagy a munka területét is magába foglalja. Fontos, hogy elkerüljük a túlzsúfoltságot, ezért a különböző funkciókat, például az olvasósarkot, munkaszegletet, vagy éppen a társalgó rész elkülönülését szőnyegekkel, olvasó- vagy állólámpával jelezhetjük. A nappali „alapfelszereltségéhez” mindenképpen hozzátartozik a használó személyek számához és a helyiség méretéhez idomuló ülőgarnitúra vagy kanapé, központi eleme lehet a kényelmes fotel és a bútorok stílusához illeszkedő dohányzóasztal is.

Ha modern nappalit szeretnénk, nem kell feltétlenül ragaszkodni az aktuális divatirányzatokhoz, elegendő, ha a bútorok és berendezések kiválasztásakor a letisztult formavilág, az egyszerűség, az egymással harmonizáló, ám kevés szín fölvonultatása lesz a vezérelv. A modern nappalikban a szögletes bútorokkal, érhető el a letisztult, elegáns hatás, ha pedig a praktikum és a variálhatóság is elvárás, akkor az elemes bútor a jó választás.

CAMA NICK NAPPALI BÚTOR SZETT - A-Z Bútor WebáruházAz univerzális, variálható elemekből álló nappali bútor mellet több érv is szól. Hasznos tulajdonsága, hogy bármikor átalakíthatjuk az elemek elhelyezését, ízlésünk szerint alakíthatjuk azt, ha szükséges, elvehetünk, vagy éppen hozzátehetünk elemeket. A szoba átrendezéséhez, vagy költözéskor a más méretű vagy formájú nappali berendezéséhez nem kell feltétlenül plusz költségbe verni magunkat, elég, ha a meglévő bútorelemeket variáljuk át. Az elemes bútorok darabjai között természetesen megtalálható a kisebb szekrény, zárt vagy üveges vitrin, a tv szekrény, a kisebb-nagyobb polcok, komódok is. Ezeknek a kombinációknak egy része falra szerelhető, azaz nem csak elegáns és légies hatásúak, hanem praktikusak is, hiszen nem kell bútort tologatni ahhoz, hogy az alattuk lévő padlórészt is tisztán tarthassuk. Ugyanakkor a kínálatban megtalálhatóak a retro hatást tükröző, lábakon álló komódok, kis szekrények, ahogy a modern, letisztult vonalvezetésű fiatalos modellek is.

A színek tekintetében nem csupán a fehér és fekete, illetve ezek kombinációja divatos, a tejeskávé, az antracit, a beton szürke, valamint a különböző fa színű előlapokkal variált elemek igazán hatásos darabjai a modern nappaliknak.

Ezek a bútorok a fiatalos, kis lakásokban is jól használhatóak, az elemek megfelelő elrendezésével szellős, tág teret kaphatunk, és igény szerint erőteljesebb színekkel, a fehéret és feketét akár az élénkebb kékkel, zölddel vagy naranccsal kombinálva teremthetünk életteli, derűs hangulatot nappalinkban.

Tekintse meg webáruházunk nappali elemes bútor választékát, amely hamarosan a Tempo-Kondela termékeivel bővül. 

Tartalomhoz tartozó címkék: nappali