A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

A MŰRATTAN KERTI BÚTOROKRÓL

2014. 02. 21. 00:00:00

Ha szeretné otthonát különlegessé tenni, és a nyár idejére egy szabadtéri nappalival bővíteni, akkor egy műrattan kerti garnitúra vásárlása remek döntés lehet az Ön számára. Kerti bútoraink kiválóan használhatók teraszokon, kertekben, verandákon és belső terekben is. A Bello Giardino termékei az igényes vásárlók számára tervezett minőségi, kézzel, egyedileg gyártott darabok, amelyek nemcsak hívogatóan kényelmesek, de elegánsak és esztétikusak is, így valódi élménnyé teszik a szabadban való pihenést.

 

Bello Giardino műrattan kerti garnitúra - A-Z Bútor WebáruházA gyártáshoz használt alapanyagokról

A műrattan kerti bútoroknak az alapanyaga a Technorattan/Eco-Rattan nevet viselő nagyon jó minőségű, szintetikus rattan, vagy más néven polyrattan, mely a természetes rattanhoz hasonló, azonban annál sokkal erősebb, rugalmasabb, és jobban állja az időjárás viszontagságait is. Nemcsak víz-, hőmérséklet- és UV-álló, de a rovarok és gombák sem károsítják, és az általában problémát okozó szennyeződések - mint például a naptej vagy a bor - sem hagynak nyomot rajta. Nem mérgező, és 100%-osan lebomlik, azaz környezetbarát.  A polyrattan nagyon könnyű anyag, így az ebből gyártott bútorok könnyedén mozgathatók is.

A műrattan szálakat a legtöbb modellünknél alumínium vázra fonják, amely könnyű és nem rozsdásodik, ennek köszönhetően a fémrészeket sem szükséges átfesteni, évek múltán sem. (A néhány acélvázas modell is felületvédelemmel készül, természetesen, amely biztosítja az időjárás állóságot.)

Ismert szállodákba, kávézókba, éttermekbe is sok ilyen garnitúrát szállították már, amelyek remekül bírják a tartós igénybevételt - erről a referenciák között bővebb tájékoztatást nyújtunk.

A bútorok kezeléséről

A műrattan kerti bútorok nem igényelnek különleges kezelést vagy tárolást - egész évben használhatók akár kint, akár bent, anélkül, hogy károsodnának.
Puha kefével, agresszív súrolószer nélkül tisztíthatók a fonott felületek. 
A párnák vízlepergető, levehető poliészter huzattal készülnek, mely alacsony hőfokon mosható.

A kerti bútorok megrendeléséről és szállításáról

A rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki - a csomag érkezésének várható idejét a megrendelés visszaigazolásában pontosítjuk. A csomag indítása előtt 30%-os előleg fizetendő, a fizetéssel kapcsolatos részleteket e-mailben küldjük el Önnek, a megrendelés visszaigazolásakor. Amennyiben nagyobb tételben szeretne rendelni kerti bútorainkból, a konkrét igények ismeretében szívesen készítünk egyedi ajánlatot Önnek.

Az egyes elemekre vonatkozó garanciáról

A Bello Giardino kerti bútorok leírásában mindig feltüntetjük a főbb szerkezeti elemekre - azaz a bútor fémvázára és műrattan fonatára - vonatkozó jótállási időt. A kerti bútorok jelentős része 2 év, kisebb hányada 1 éves garanciával rendelhető. A külön rendelhető védőhuzatokra 1 éves jótállás érvényes. (A garancia az egyéb elemekre - például szilikon tapadókorongok, üveg asztallapok, párnák, matracok - nem vonatkozik.)

S végül a Bello Giardino minőségi bizonyítványával és egy videoval egészítjük ki a fentieket - mindkettő önmagáért beszél. Ide kattintva megtekinthetők a termékekről készített további videók is.

Referencia képekért és a minőséggel kapcsolatos további információkért pedig kattintson ide.

Bello Giardino bizonyítvány