A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Nappali

A nappali a lakás legforgalmasabb helye, itt ültetjük le a vendégeket, és mi magunk is itt élvezzük az otthoni pihenést. Továbbá a nappalink mondja el a legtöbbet rólunk. Nem véletlenül kerülnek ide a legkedvesebb kincseink, a legjobban sikerült családi fotók, a nyaralásokon szerzett ereklyék. Már csak azokat a bútorokat kell megtalálni, amelyeken a lehető legjobban be tudjuk ezeket mutatni. A polcokon, állványokon és szekrényeken kapnak helyet az elektronikai eszközök, a televízió, a házimozi rendszer és a hangtechnika is.

Körültekintően kell eljárni a dohányzóasztal és a puffok, fotelek, hintaszékek kiválasztása során is. A kényelem az elsődleges, de oda kell figyelni arra is, hogy a nappali képe egységes legyen. Szerencsére nálunk rengeteg különféle stílus képviselteti magát, így biztosan meg fogja találni a nappalijához illő termékeket. De akár egész nappaliját is berendezheti üzleteinkből.

Szemezgessen a nappaliba szánt bútorainkból!

Rendezés:
Nézet:
51.000 Ft 45.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Halmar
1.550 Ft 1.390 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Gyártó: Cama
37.490 Ft 33.690 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Cama
35.590 Ft 28.700 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Halmar
57.000 Ft 43.720 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Halmar
85.000 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Halmar