A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Nappali bútorok és kombinációk, szekrény összeállítások

Letisztultan egyszerű, modern bútoraink kínálata egy része minimalista dizájnnal tervezett, praktikusan használható, funkcionális és minőségi nappali bútorokból áll. Fényes vagy matt előlapjaikkal, stílusos, letisztult vonalaikkal bármelyik modern lakásban helyük lehet. A bútorok gyártásához használt modern technológia és a megbízható, magas minőségű alkotóelemek a trendi megjelenés mellett hosszú élettartamot is biztosítanak, mindezt elérhető áron.

Az egyszerűségükben mutatós, modern darabok mellett indusztriális (ipari vagy loft) jellegű, rusztikus és vintage hatású modelleket is kínálunk, az aktuális divatirányzatoknak megfelelően, különböző színváltozatokban.

Nincs megjeleníthető termék.