A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

NYÁRI IDILL A VÁROSBAN

2016. 06. 22. 13:59:06

Az Esprit nyári szőnyeg kollekciója

ESPRIT LOTUS FLOWER SZŐNYEG, TÜRKIZ - A-Z Bútor WebáruházFriss illatok, színpompás virágok, a napkelte és a napnyugta fényei, a víz kékje – a nyár színei, fényei, hangulatai, melyeket szívesen élvezünk az év legmelegebb hónapjaiban, és amelyeket örömmel látunk viszont az otthonunkban is.

Az Esprit Home idén négy sajátos stílusú szőnyegkollekcióval örvendeztet meg bennünket, magas minőségű, attraktív és módfelett változatos kárpitjaival, elsősorban a városi lét mindennapjainak könnyed, optimista és feledhetetlen momentumaira fókuszálva.

A nyári összeállítás darabjait is a városi élet inspirálta, ám ezúttal azokra a pillanatokra összpontosítva, amikor az otthon kellemes nyugalmában egy picit önmagunkra figyelünk, élvezettel elheverve a kanapén, kizárva a külvilág túl hangos zajait. Egy pohár hűs rozé, egy tányér mennyei halétel, lazítás, pihenés, álmodozás. A nyár erről is szól, nem? A békés nyugalom nem a süket csendet és mozdulatlanságot jelenti, hanem a gondolatok és érzések letisztult, engesztelő sodrását, áramlását, amikor egy időre úgy érezhetjük, mintha a víz felszínén lebegnénk.

Mindenesetre a tervezők ilyen elképzelés mentén kreáltak az Esprit Home szőnyegeit az idei nyárra. A dizájnt a természet inspirálta: virágos elemek, virágszirmok, organikus formák, letisztult vonalak, a pasztell árnyalatok mellett lágy fokozatosságú és vibráló színek.

A kollekció Patna elnevezésű darabjai cikkcakkos mintájukkal, a juta és a gyapjú keverékével kombinálva összetéveszthetetlenül eredetiek, kézzel szőttek és egyedi méretben is elérhetőek. A Purl néven, szintén kézzel szőtt szőnyegek 90% gyapjúból és 10% pamutból készültek, melírozott hatású, mélykék és lila színekben, míg a 100% új-zélandi gyapjúból életre hívott Deep Water kárpitok a fodrozódó víz kékjét adják vissza.

Az összeállítás pasztellesebb színei a Petals nevű, azaz szirom motívumokkal szórt szőnyegeken jelennek meg, olyan érzetet nyújtva, mintha bársonyos szirmokon lépdelnénk. Ezzel szemben a lótuszvirág mintákkal díszített darabok erőteljes, meleg színeket, a Jewel csillogó drágakövet, míg a Sunrise a napfelkelte vagy a naplemente intenzív fényeit és hangulatát hozhatják otthonunkba.

A nyári prospektus itt lapozható, itt pedig a 2016-os Esprit Lookbook tölthető le.

Tartalomhoz tartozó címkék: Esprit szőnyeg