A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

OTTHON A KERTBEN

2020. 04. 23. 13:44:58

Az aktuális kerti bútor trendek olyan minőségi és attraktív modellekkel örvendeztetnek meg bennünket, amelyekkel a beltérivel harmonizáló, lenyűgöző kültéri szobákat, pihenőrészeket, étkezőket rendezhetünk be a szabadban. BELLO-105 MŰRATTAN KERTI GARNITÚRA - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZ  

A házunk, kertünk stílusa, adottsága iránymutató lehet az outdoor szobáink berendezéséhez. Legyen szó minimal, mediterrán, ipari vagy éppen a vintage vonalról, érdemes összhangba hozni a kinti és a benti terek hangulatát. A mostani kerti bútor divatot a természetességre törekvés és a minimál stílus keveredése jellemzi. A természetes színek dominanciája mellett, kültéren is megjelennek az eddig inkább belső terekben használt kontrasztos színek, az érdekes, különleges motívumok. Ugyanakkor elengedhetetlenek a dekorációk, a párnák, takarók, kültéri szőnyegek, lámpák, amelyekkel hamisítatlan kerti nappalit varázsolhatunk, meleg fényű világítással, függőfotelekkel, különleges kerámiákkal, kaspókkal tökéletesítve a miliőt.

BELLO-98 KERTI ÉTKEZŐGARNITÚRA - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA teljesség igényével nem csak nappalit, de étkezőt, pihenőrészt is kialakíthatunk a szabadban, a berendezéshez a nagyméretű garnitúrák mellett két-négyfős kerti asztallal, székekkel, fotelekkel. A baldachinnal, függönyökkel árnyékolható pihenősarokban kényelmes napozóággyal, trendi függőfotellel és néhány kiegészítővel a nyugalom idilli szigetét teremthetjük meg.

A friss trendekben a pehelykönnyű fémvázzal és fával kombinált modellek mellett, a vessző és a rattan anyagok figyelhetőek meg modern, természetes hatású, nagy kényelmet nyújtó, megújult formákban. A minőségi outdoor bútorok nagy többsége kinézet alapján akár a minimal stílusú nappalik központi elemei is lehetnének, a fotelek, asztalok, étkezőgarnitúrák, kanapék jóformán csak jellegzetes, kültéri anyagaikban különböznek a beltérben megszokott modellektől. Ez pedig a dizájn és a technológiai megoldások sikeres párosításának eredménye, amely megfelel a növekvő igényeknek, elvárásoknak.

A divatos formatervezés összekapcsolódik a kényelemmel, a komplett funkcionalitással, és az időjárás viszontagságait jól tűrő, korszerű alapanyagokkal. BELLO-106 MŰRATTAN KERTI GARNITÚRA - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZ

A letisztult formavilágú, műrattan kerti bútorok ízlésesek, szépek és jól kihasználhatóak. A különböző elemekből is összeállítható, dúsan párnázott garnitúrák, a trendi, kerekített fotelek, az üveg és rattan kombinációjú asztalok, a dizájnos kerti ágyak praktikusak, egyszerűen tisztán tarthatóak és strapabíróak. A jellegzetes kialakítást a különféle szélességben, kerekített vagy szögletes formában futó, egymásba fonódó műrattan szálak adják. A szálak természetes hatásúak, strukturált felületű, faerezet mintázatú, vagy melírozott fonatok. A fehér és a fekete szín mellett divatosak a barna árnyalatai, a tompa fényű szürke, illetve a kékes-szürke melange is.

A légies, alumínium váz alapokra dolgozott műrattan bútorok vízálló, jól tűrik a hőmérsékletingadozást, a tűző napfényt, ellenállnak a rovarok, a gombák káros hatásainak, tisztításuk egyszerű, és igény szerint, minden évszakban használhatóak akár kül- akár beltéren.

Webáruházunk kerti bútor kínálatát, köztük a minőségi Bello Giardino műrattan bútorokat ide kattintva tekintheti meg.