A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

OTTHONI DOLGOZÓ SZEKCIÓ

2019. 05. 23. 09:55:20

A privát szféránkban történő munkavégzéshez, a rugalmas időbeosztású, sajátos jellemzőkkel bíró távmunkához, de az otthonról intézhető ügyek lebonyolításához is érdemes kényelmes, stílusos és praktikus dolgozórészt létrehozni. A lakás dolgozó szekciójának kialakításával sokat tehetünk a hatékonyabb munkavégzésért és komfortosabbá tehetjük a hosszasabb ülőmunkát is. B-36 íróasztal - A-Z Bútor Webáruház

A produktivitáshoz, a kreativitáshoz elengedhetetlen az ideális munkakörnyezet, amely minden részletében a munkavégzést segíti, de semmiképpen sem hátráltatja azt. Azaz, elegendő mennyiségű és méretű tárolóhellyel, megfelelő asztallal, székkel, világítással, a technikai eszközök töltéséhez, használatához optimális elrendezéssel tervezzük meg. Amennyiben nem áll rendelkezésre egy különálló dolgozószoba, a mini irodánkat egy világos sarokban, falszakaszon is kialakíthatjuk, a stílusát a lakás szerves részeként meghatározva. Lehetőleg sok természetes fénnyel bíró helyet válasszunk, illetve gondoskodjunk a megfelelő fényerejű állólámpáról és az irányított fényű asztali lámpáról is.

Döntés kérdése, látványában mennyire szeretnénk kiemelni ennek a térrésznek a funkcióját, de a térkijelölésnél gondolkodhatunk az irodai falrészt borító dekoratív tapéta vagy festés alkalmazásában, illetve egy stílusos szőnyeggel, térelválasztóval is jelezhetjük a térváltást. A munkaállomás helyigénye egyedi, hiszen van, hogy a család több tagja is használja, vagy a munkától függően nagyobb tárolókapacitás szükséges, de az is lehet, hogy elegendő egy méternyi falrészhez tolt, kisebb íróasztal, görgős tárolóval, fali polcokkal, székkel.

Alapvető bútorok

Volant összecsukható fotel - A-Z Bútor WebáruházMinimálisan elég lehet egy asztal és egy kényelmes szék. Szerencsére manapság már kaphatóak olyan alapfunkciós, ugyanakkor trendi íróasztalok, amelyek mellett színes, fotelszerű, kárpitozott, puha székek elhelyezésével igazán stílusos dolgozósarkot alakíthatunk ki.

Ha azonban sok időt töltünk el ezen a helyen, érdemesebb irodai bútorokban gondolkodni, állítható magasságú íróasztallal, számítógépasztallal, többfunkciós forgószékkel, irattartószekrénnyel, tárolós konténerrel. Bármelyik megoldást is választjuk, ügyeljünk az asztal és a szék ideális magasságára, ezek egymáshoz viszonyított arányára, hogy ezzel is biztosítsuk a kényelmes munkavégzést, és ellensúlyozzuk a hosszadalmas ülés testünkre gyakorolt kedvezőtlen hatásait.

Elegendő tér esetén nagy hasznát vehetjük egy megfelelő fotelnek, kisebb kanapénak is. A fotel univerzálisan használható, különösen divatos bútor manapság, kényelmes, esztétikus, éppen ezért helye van az otthoni irodákban is. A partnerek, ügyfelek fogadásához, de a munkaközi pihenéshez, ellazuláshoz is remek bútordarab. Választhatunk alacsony vagy magas háttámlás, karfás, vagy könnyed, hajlított lábakon álló modellt, retro stílusú fotelt, vagy akár praktikusan összecsukható, különleges kialakítású darabot is, amelyek bármelyike minden bizonnyal látványos pontja lesz az otthoni irodánknak is.

Tartalomhoz tartozó címkék: iroda és dolgozószoba