A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Reklamációs bejelentőlap

Bejelentőlap a nálunk vásárolt termékkel kapcsolatos jótállási vagy szavatossági igényről. Kitöltése előtt legyen szíves figyelmesen elolvasni a webáruházban elhelyezett tájékoztatónkat a jótállási és szavatossági kérdésekkel kapcsolatban!
Amennyiben a hiba fotón is látható lenne, a bejelentő kitöltése után, a rendelésszámra hivatkozva legyen szíves az erről készített képe(ke)t az alábbi e-mail címre elküldeni: webaruhaz.butor@gmail.com
Ha a hiba ténye, jellege, illetve keletkezésének időpontja tekintetében vita merülne fel közöttünk, Ön szakvéleményt kérhet a helyileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóságtól. A hibás terméket bevizsgáltatjuk az erre kijelölt helyen, melynek költségeit, a terméknek a hibához kapcsolódó szállítási költségeivel együtt, a hibáért felelős fél állja. (A vitás kérdések rendezésével kapcsolatos lehetőségeiről ÁSZF-ünkben bővebben is olvashat.)