A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Robomow

Robomow

ROBOMOW - a megbízható és erős robotfűnyírók gyártója

A cég mottója - nem véletlenül - ez: "Az erősebb, gyorsabb, többszörös tesztgyőztes robotfűnyírók."

 

A robotfűnyírók számos előnnyel bírnak a hagyományos fűnyírókhoz képest,  alkalmazásuk ezért egyre elterjedtebbé válik. Egy jó minőségű robotfűnyíró nem roncsolja a füvet, így a gyep kevésbé érzékeny a betegségekre is. A gyakori nyírásnak köszönhetően a gyomok nem tudnak fejlődni, ezért eltűnnek a fűből. A levágott apró fűnyesedék táplálja a gyepet, amitől az még szebb és sűrűbb lesz. Nem utolsó sorban pedig, a robotfűnyírók rengeteg időt spórolnak tulajdonosuknak.

A Robomow a jól ismert német MTD Products AG-hez tartozik. Több mint 25 éve az egyik legkedveltebb robotfűnyíró márka, amely rendszeresen nagyon jól teljesít a különböző teszteken is. Termékeiket a megbízható működés, tartós és egyszerű használat jellemzi. Aki Robomow-t vásárol, annak szinte semmi, vagy nagyon kevés gondja lesz fűnyírójával, hiszen könnyű telepíteni és beállítani, automatikusan végzi a dolgát, és alig kell karbantartani. Meghibásodások pedig elvétve fordulnak csak elő, de okos kialakításuknak köszönhetően az alkatrészek cseréje akár saját kezűleg is megoldható. (Minden robotra legalább 3 év garanciát, és tapasztalt magyarországi szervizt biztosít a gyártó.)

A versenytársakhoz képest nagy előny, hogy a minden Robomow modellben alaptartozékként megjelenő lebegő vágótérnek köszönhetően egyenetlen terepeken is gyönyörűen nyírják a füvet. Alig kell odafigyelni rájuk, hiszen nagy tapadású, terepjáró kerekeik a nehéz terepen is biztosan mozognak, akadályérzékelőjük megelőzi az indokolatlan leállásokat, elakadásokat. A szabadalmaztatott mulcs tisztító pedig további időt és fáradságot spórol meg használójuknak.

Több kertzónát és emelkedőket is jól tudnak kezelni, így bonyolult és lejtős területeken is remekül használhatók. Óriási előny, hogy az RK modellek akár 45%-os lejtőt is képesek megbízhatóan nyírni, és még a kisebb RT robotok is elbánnak a 30%-os emelkedőkkel is. A szegélyeket is pontosan kezelik, az RK modelleknél külön programmal is, így nincs szükség széles szegélykövek elhelyezésére, ami szebb és olcsóbb kertkialakítást tesz lehetővé.

Szintén egyedülálló tulajdonság, hogy az RK modellek képesek a legnagyobb vágási magasságra a versenytársakhoz képest: akár 10 centiméter hosszú gyepet is kialakíthatunk segítségükkel. Speciális vágórendszerükkel a a magas, vastag fűvel is elbánnak. A Robomow fűnyírók nem járják ki a peremek mentén a nyomvonalukat és elválasztott területeken is tudnak dolgozni. Sőt, a peremvezeték akár 5-8 cm-es beton vagy járólap alá is helyezhető, szükség esetén!

A lopásgátló rendszer minden modellben alaptartozék. Mobilalkalmazással vezérelhetők, a modellek nagy része pedig a bluetooth kapcsolaton túl GSM modullal is rendelkezik.

A Robomow robotok alacsony hangterheléssel dolgoznak, így nem zavarják környezetüket.

Rendezés:
Nézet: