A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

ROBOTFŰNYÍRÓ NEM CSAK OKOSOTTHONOKBA

2023. 03. 31. 11:21:00

Manapság egyre elterjedtebbek az okosotthonok, illetve azok az okoseszközök, amelyek akár az ingatlan minden funkcióját, vagy csak a tulajdonos számára fontos, kiválasztottakat automatizálják. A különféle modern technikáknak kültéren is nagy hasznát vehetjük. A kertben például a robotfűnyíró a nagy kedvenc, amely nem csupán a kényelmünket szolgálja, egy nívós modell környezettudatos és kiadáscsökkentő lehetőség a háztartásban.

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZAz okosotthonok lakói egy gombnyomással megoldhatják a nyitva maradt ablak vagy ajtó problémáját akkor is, ha a lakásuktól távol vannak. Nem kell aggódniuk, hogy lekapcsolták-e a lámpát, kihúzták-e a vasalót a konnektorból, hiszen ezt a szoftveres alkalmazás megteszi helyettük. Az automatizált üzemeltetési rendszerekkel szinte minden szabályozható a lakásban, a hűtés, a fűtés, a világítás, a nyílászárók, míg a kényelmi eszközök - például a tévé, a multimédiás eszközök - sora olyan hosszú, hogy meg sem próbálnánk felsorolni.

Az okosotthonok- és eszközök esetében elsősorban azt a kényelmet értékeljük, amelyet használatuk biztosít számunkra, ugyanakkor fontos tényező az energiamegtakarítás is, hogy a rendszer hosszú évek múlva is jól működjön bent és kint is. Az árnyékolók, redőnyök, zsalúziák, naphálók nem csak távirányítóval vezérelve, hanem a napsütést érzékelve, akár automatikusan is leereszkednek, megakadályozva ezzel a belső helyiségek túlmelegedését, energiát is megtakarítanak. A teraszok lamellás pergolái az esőt vagy szelet érzékelve is a megfelelő módon működnek, de említhetjük az érzékelős garázskaput, a kerti világítást, vagy az időzíthető, automatizált, víztakarékos öntözést is.

Kíméletes fűnyírás robotfűnyíróval

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA környezettudatos és energiatakarékos kertgondozás egyik népszerű eszköze a robotfűnyíró, amely nem feltétlenül használja a mesterséges intelligenciát, mégis remekül automatizálja a fűnyírást, és amelynek segítségével a családban minden bizonnyal a feledésbe merül a „ki a soros a fűnyírással?” feszítő kérdése. Ezek a fűnyírók tagadhatatlanul megkönnyítik a gyep gondozását, a kellő időben vágják le a füvet, függetlenül attól, hogy otthon vagyunk-e. A megfelelő telepítéssel és beállításokkal működtetett robottal megszabadulhatunk a hagyományos fűnyírás fárasztó feladatától, nem kell többé a hétvégékből órákat áldozni, a forró nyári napokon a fű nyírásával foglalkozni.  Helyettünk végzi el ezt a munkát, csendben, környezetet és energiát kímélve.

A vásárlásnál figyelembe kell venni a gép teljesítményét, valamint a gyepünk formáját és méretét is. ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZ

Egy nívós robotfűnyíró kíméletes a fűszálakhoz, nem roncsolja azokat, így a gyep a betegségekre is kevésbé lesz érzékeny. Optimális, ha a robotfűnyírót sűrűbben foglalkoztatjuk, mint a hagyományos modelleket, ezzel az egész területen azonos magasságú pázsitot kapunk, és megakadályozzuk a gyomok fejlődését, elterjedését is.  A levágott fűnyesedék sokkal kisebb a szokásosnál, ezért a gyep nem fülled be tőle, sőt táplálja azt, így sűrűbb és zöldebb fűszőnyegnek örülhetünk.

Robomow robotfűnyírók

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTPR WEBÁRUHÁZA minőségi robotfűnyírók ma már egyre kifinomultabbak, úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbb, legkényelmesebb és legkevésbé időigényes fűnyírást biztosítsák. Ezek közé tartozik az immár 25 éves múlttal rendelkező Robomow is, amely az alkatrészek tartósságát ellenőrző, szakmai tesztek mellett a fogyasztói tapasztalatok nemzetközi összehasonlításaiban is nyertes.  A márka termékei között az igényeknek megfelelően a kisebb, közepes vagy nagyobb területre kifejlesztett modellek is megtalálhatóak. A mobilalkalmazással is működtethető fűnyírók egyszerre több zónát, és az elválasztott területeket is képesek gondozni, mindezt pontos szegélykezeléssel teszik. A peremvezeték akár 5-8 cm-es beton vagy járólap alá is helyezhető, speciális, nagy tapadású kerekeiknek köszönhetően minden gyepfelületen zavartalanul és hatékonyan működnek.

ROBOMOW ROBOTFŰNYÍRÓ - A-Z BÚTOR WEBÁRUHÁZA robotok ütemezett vágási idővel, és a versenytársakhoz képest a legnagyobb választható vágási magassággal rendelkeznek, a vastag szálú fű sem jelent számukra problémát. Kialakításuknak köszönhetően egyenletes és profi vágást produkálnak az egyenetlen, meredek terepen is, akár 45 fokos lejtésig.

A Robomow robotfűnyírók használata, beállítása egyszerű, a szabadalmazott mulcstisztítónak köszönhetően a vágófelületük öntisztító, és karbantartásuk is egyszerű.

A motornak és az alacsony fordulatszámnak köszönhetően a robotfűnyíró csendesen dolgozik, így nem zavarja a szomszédokat vagy a pihenni vágyókat. Csak teszi a dolgát és széppé varázsolja a kert pázsitját.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kert és terasz