A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Robotfűnyírók

Miért nem az időmegtakarítás a legfontosabb érv a robotfűnyíró vásárlása mellett?

Egy robotfűnyíró használata mellett a gyep gyönyörűen gondozott, egészséges lesz. Az automata fűnyíró nem roncsolja a fűszálakat, így a gyep kevésbé lesz érzékeny a betegségekre is, amelyek elsősorban a sérült fűszálakon keresztül támadnak.

A gyakori nyírásnak köszönhetően a gyomok kipusztulnak a gyepből, így szép, homogén fűszőnyegünk lesz anélkül, hogy gyomirtókkal bajlódnánk és ezzel károsítanánk a környezetünket.

A levágott apró fűnyesedéket nem kell összeszedni, mert ettől nem fülled be a fű. Sőt, ellenkezőleg: a levágott fűdarabok táplálják a gyepet, amitől az még szebb és sűrűbb lesz. 

És nem elhanyagolható szempont, hogy a kert gondozása lényegesen kevesebb stresszel és törődéssel fog járni. A felszabaduló időben pedig pihenhetünk, és élvezhetjük a gyönyörűen gondozott pázsitunkat, amivel bátran büszkélkedhetünk majd vendégeinknek is. 

Ne habozzon, vágjon bele, és tegye szebbé  életét és kertjét Ön is!

(Az általunk forgalmazott robotfűnyírókhoz a "robotfűnyíró kiegészítők" kategóriában kiegészítők is rendelhetők nálunk.)

Rendezés:
Nézet: