A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Filozófiánk: 

Széles választék, kedvező árak, korrekt kiszolgálás - elégedett vásárlók.  

Webáruházunkról röviden:

Nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink megfelelő tájékoztatására a böngészéstől kezdve a megrendelés teljesítéséig. A megfelelő választék és kedvező árak biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk kommunikációnkra is: részletes termékleírásokkal és szűrési lehetőségekkel segítjük a termékek kiválasztását, ügyfélszolgálatunk pedig törekszik a lehető legteljesebb, megfelelő időben történő tájékoztatásra a megrendelések kezelése során.

Emellett a korrektséget is rendkívül fontosnak tartjuk minden területen. A pénzügyi és adózási fegyelemre is kiemelten ügyelünk, így cégünk szerepel a köztartozásmentes adózók nyilvántartásában is.

Szeretjük környezetünket és igyekszünk megelőzni a fák felesleges kivágását, ezért célunk a teljesen papírmentes iroda megvalósítása.

Teljesen magyar tulajdonú, minden szempontból jogkövető vállalkozás vagyunk.

Vásárlói vélemények rólunk:

Mivel nagyon fontosnak tartjuk vásárlóink elégedettségét, részt veszünk az Árukereső "Megbízható Bolt" programjában is, amely teljesen objektív visszajelzéseket gyűjt webáruházunkról. A legfrissebb vásárlói értékelések itt olvashatók rólunk.

Termékeinkről:

Bútor webáruházunkban rendkívül széles és színes kínálatból választhat: a közép-európai bútorpiac meghatározó szereplőinek, a Halmarnak, az Antaresnek, a Mayernek, a Bello GiardinonakTempo K-nak, és a Camanak kínáljuk széles termékskáláját, a visszafogottabb, hagyományos stílusú bútordaraboktól a legtrendibb és ultra modern modellekig. Több mint 5000 féle termékünk gyakran különleges dizájnja mellett nagyon jó ár-érték aránnyal is rendelkezik - azaz praktikus, kényelmes, jó minőségű bútorokat kínálunk kedvező áron, ráadásul megbízható gyártók támogatásával.

Az étkezőasztalok és székek mellett számos más kisebb-nagyobb bútordarab - többek közt irodai forgószékek, vezetői székek, tárgyalószékek, kész konyhabútorok, ágyak, dohányzóasztalok, ifjúsági- és gyermek bútorok,  gyerek forgószékek, TV-állványok, fogasok, bárszékek, hintaszékek, fotelek, kerti bútorok - is megrendelhetők webáruházunkban, kényelmesen, kedvező árakon történő, illetve gyakran ingyenes házhoz szállítással.

Szőnyeg kínálatunkat a szennyfogó szőnyegek mellett a kiváló minőségű, különlegesen szép ESPRIT és WECONhome szőnyegek szélesítik. Az ESPRIT márka világszerte ismert és kedvelt, nemcsak ruházati termékei, hanem színvonalas és ízléses lakberendezési kollekciója kapcsán is. Ezek a darabok remek alapot nyújtanak az igényes otthonok berendezéséhez, akár modern, akár tradicionális stílusról legyen is szó.

Tempo K termékekkel az árérzékenyebb vásárlók igényeinek kívánunk megfelelni, akik a rendkívül jó ár-érték arány mellett az esztétikus megjelenést is fontosnak tartják.

Adataink:

Cégnév: acCompany Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cég székhelye (NEM RAKTÁR, hanem csak adminisztrációs központ!): 2133 Sződliget, Damjanich János utca 1. 
Cégjegyzékszám: 13-09-135669
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Elérhetőség: webaruhaz.butor@gmail.com
Adószám: 12449062-2-13

Vevőszolgálatunk e-mail címe, ahol minden kérdést megválaszolunk: webaruhaz.butor@gmail.com

Pinterest oldalunk: https://hu.pinterest.com/butoraruhaz/