A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

Szállítási díjak, futárszolgálatok, határidők, információk

Ha Ön most várja csomagját:

Amennyiben értesítést kapott arról, hogy a kiszállítás elindult, és szeretné felvenni a kapcsolatot a szállító céggel, az sms-ben vagy e-mailben kapott telefonszámon és elérhetőségeken legyen szíves egyeztetni a futárszolgálattal a csomag átvételével kapcsolatban. (Az egyeztetéshez a GLS esetében a csomagszámra, az MPL futárszolgálatnál a címzett nevére és címére lesz szükség.)

HA ÖN ÚJ VÁSÁRLÓNK:

A) KISZÁLLÍTÁS, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG, FUTÁRSZOLGÁLATOK, HATÁRIDŐK

A kiszállítás munkanapokon történik, általában 8 és 17 óra között.

A szállítás költségét a megrendelés minden esetben tartalmazza. A termékek adatlapján az 1 db termék kiszállítására érvényes díjat tüntetjük fel, amely egységes az ország egész területén. Több darabos megrendelésnél a termékek összsúlya és összértéke után érvényes szállítási díjat számítja fel rendszerünk, automatikusan - ez a megfelelő mennyiségű termék kosárba helyezésekor is látható.

(Bizonyos termékeknél a termékek adatlapján látható szállítási díj eltérhet az alábbi táblázatban megadott súlyarányos összegektől. Ilyen esetekben a termék adatlapján látható összeg a szállítási díj kalkuláció alapja.)

A kiszállítás 400.000 forintos összérték felett minden esetben ingyenes.

Aktuális szállítási díjaink 400.000 Ft-os összérték alatt, normál futárszolgálattal szállítható termékek esetében:
(bruttó összegek, forintban)

*A kiszállítást a normál, futárszolgálattal is szállítható termékek esetében a megrendelést követő 2-14 munkanapon belül kezdjük meg, a kézbesítés pedig általában a következő munkanapon történik, 8 és 17 óra között. A szállítás napjáról előzetesen értesítjük Önt, általában e-mailben, időnként telefonon.

A speciális szállítást igénylő megrendeléseknél - például törékeny, túlméretes, nagy súlyú, vagy amorf termékeknél, illetve nagyobb mennyiségű csomagnál - a szállítási idő kicsit meghosszabbodhat, amelyről a kiszállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Önt.

Kiszállítást jelenleg csak Magyarországon belül vállalunk. (Külföldről érkező megrendeléseket a vevő saját szervezésében tudja külföldi címre házhoz szállíttatni.)

A kiszállítás egyéb részleteiről, a futárszolgálat elérhetőségei :

A kiszállításokat általában, de nem kizárólag a GLS és az MPL futárszolgálata végzi (a szállító cégről és elérhetőségeikről e-mailben tájékoztatjuk a kiszállítás kezdetekor). Amennyiben már értesítést kapott a csomag indulásáról, a következő elérhetőségeken tud egyeztetni a csomag átvételével kapcsolatban:

GLS szállításnál: a +36 29 88 67 00-ás telefonon vagy az info@gls-hungary.com e-mail címenAz ügyfélszolgálat 7-20 óra között érhető el. (A csomag aktuális állapotáról ide kattintva is tájékozódhat, a csomagszám megadásával.)

Az MPL és az egyéb kiszállításoknál a szállítási értesítő e-mailben vagy sms-ben megadottak szerint követhető a csomagok útja.

A megfizetett szállítási díj 2 kézbesítési kísérletet tartalmaz. Az első kiszállítás előtt e-mail vagy sms értesítést küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre vagy telefonszámra, amely tartalmazza a futárszolgálat elérhetőségeit is. Ha a csomag átadása első alkalommal nem lehetséges, a futár értesítést hagy a helyszínen és ezen jelzi a következő kiszállítás várható időpontját is, vagy telefonon egyeztet Önnel. 

Hétvégi kiszállításra jelenleg nincs lehetőség.

Számla és utánvétel:

Számlát minden esetben készítünk és legkésőbb a kiszállításkor, e-mailben vagy postán küldjük el Önnek.

Utánvétel esetén a termékek árát és a szállítási díjat a csomag átvételekor kérjük készpénzben kiegyenlíteni.

B) SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A Halmar termékek esetében lehetőség van a csomag személyes átvételére is. Ennek további részleteiről az "Információk" rovatban olvashat.