A kényelmes vásárlás érdekében webáruházunk, sok más weboldalhoz hasonlóan, ún. "cookie"-kat használ. Amennyiben nem tiltja le a cookie-k alkalmazását böngészőjében, az Ön részéről elfogadottnak tekintjük ezek használatát. A későbbiekben bármikor módosíthatja böngészője ezzel kapcsolatos beállításait. Rendben
Termékek Menü
0

Szállítási információk

Ha Ön már rendelt tőlünk:

Amennyiben értesítést kapott arról, hogy a kiszállítás elindult, és szeretné felvenni a kapcsolatot a szállító céggel, az sms-ben vagy e-mailben kapott telefonszámon és elérhetőségeken legyen szíves egyeztetni a futárszolgálattal a csomag átvételével kapcsolatban. (Az egyeztetéshez a GLS esetében a csomagszámra, a Royal Sprintnél a fuvarlevélszámra lesz szükség.)

HA ÖN ÚJ VÁSÁRLÓNK:

A) KISZÁLLÍTÁS, SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG, FUTÁRSZOLGÁLATOK

A szállítás várható költségét a megrendelés tartalmazza. A termékek adatlapján az 1 db kiszállítására érvényes díjat tüntetjük fel, amely egységes az ország egész területén. Több darabos megrendelésnél a termékek összsúlya és összértéke után érvényes szállítási díjat számítjuk fel. 300.000 forintos érték felett minden esetben, illetve az alább olvasható esetekben a kiszállítás ingyenes.

Aktuális szállítási díjaink:

Kiszállítást jelenleg csak Magyarországon belül vállalunk. A kiszállítást általában a megrendelést követő 2-12 munkanapon belül kezdjük meg, a kézbesítés pedig a következő munkanapon történik, 8 és 17 óra között. A szállítás napjáról előzetesen értesítjük Önt e-mailben vagy telefonon.

A kiszállítás egyéb részleteiről, a futárszolgálat elérhetőségei :

A kiszállításokat általában, de nem kizárólag a GLS és a Royal Sprint futárszolgálata végzi (a szállító cégről e-mailben tájékoztatjuk a kiszállítás kezdetekor). Amennyiben már értesítést kapott a csomag indulásáról, a következő elérhetőségeken tud egyeztetni a csomag átvételével kapcsolatban:

GLS szállításnál: +36 1 802 0265-ös telefon, vagy info@gls-hungary.com címen, e-mailbenAz ügyfélszolgálat 7-20 óra között érhető el. (A csomag aktuális állapotáról ide kattintva is tájékozódhat, a csomagszám megadásával.)

Royal Sprint szállításnál: +36 1 216 3606-os telefon, vagy diszpecser@royal.hu címen, e-mailben. Az ügyfélszolgálat 7-20 óra között érhető el. (A csomag aktuális állapotáról ide kattintva is tájékozódhat, a fuvarlevélszám megadásával.)

Az egyéb kiszállításoknál sajnos jelenleg nincs lehetőség a fent leírt csomagkövetésre.

A megfizetett szállítási díj 2 kézbesítési kísérletet tartalmaz. Az első kiszállítás előtt e-mail vagy sms értesítést küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre vagy telefonszámra, amely tartalmazza a futárszolgálat elérhetőségeit is. Ha a csomag átadása első alkalommal nem lehetséges, a futár értesítést hagy a helyszínen és ezen jelzi a következő kiszállítás várható időpontját is, vagy telefonon egyeztet Önnel. 

Amennyiben szombatra kérné a kiszállítást - erre kisebb megrendeléseknél, a Royal Sprint futárszolgálattal történő szállítás esetén van lehetőség - ezt a megrendelés elküldésekor a "megjegyzés" rovatban jelezheti ezt felénk. A szombati kiszállítás különdíja vidéken 8.000 Ft, Budapesten 10.000 Ft, ami a szállítás normál díja felett fizetendő.

Számla és utánvétel:

Számlát minden esetben készítünk és legkésőbb a kiszállításkor, e-mailben vagy postán küldjük el Önnek.

Utánvétel esetén a teljes összeget (termékek ára+szállítási díj) a csomag átvételekor kérjük készpénzben kiegyenlíteni.

B) SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A termékek jelentős részénél lehetőség van a csomag személyes átvételére is partnereink vidéki raktáraiban, ebben az esetben nem számítunk fel szállítási vagy csomagolási költséget. Ennek további részleteiről az "Információk" rovatban olvashat. Budapesten és a megadott városokon túl, az ország egyéb városaiban, nincs lehetőség személyes átvételre.