A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Választását később bármikor módosíthatja. Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben: Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Szennyfogó szőnyegek, lábtörlő szőnyegek az A-Z Bútor Webáruházból

Szennyfogó szőnyegeink segítségével megszabadulhat az utcáról felgyülemlett por, piszok és nedvesség okozta esztétikai és balesetvédelmi problémák jelentős részétől. Hatékony és esztétikus bejárati szőnyegeink felső rétege eltávolítja a nem kívánatos szennyeződéseket és nedvességet a cipők talpáról, és elrejti ezeket, a jól tapadó alsó réteg pedig biztosítja, hogy a szőnyeg szépen a padlóra simuljon és a helyén maradjon használat közben, miközben felel az összegyűjtött szennyeződések és a víz megtartásáért is.

Választékunkban lakásokban, középületekben, irodákban is használható modellek is megtalálhatók, melyek a szín, megjelenés, vastagság és méretválaszték tekintetében is különböznek. Az eltérő igényeknek megfelelően többféle háztartási és közületi, ipari szennyfogó szőnyeg, lábtörlő szőnyeg és bejárati szőnyeg rendelhető.

Termékeink most kedvezményes áron kaphatók, az akciós ár a készlet erejéig érvényes.

Az egyes modellek összehasonlításáról itt olvashat bővebben.

Rendezés:
Nézet: