A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK – ESZTÉTIKUM ÉS FUNKCIONALITÁS

2017. 07. 28. 12:04:18

Bővítettük webáruházunk kínálatát!

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGMinden lakás, épület elengedhetetlen belépő elemei, esztétikus kiegészítői a szennyeződések, a por, sár, nedvesség ellen speciális tulajdonságokkal felvértezett szennyfogó szőnyegek. Webáruházunk ezekkel a termékekkel bővítette most kínálatát, alábbi bejegyzésünkben bemutatjuk újdonságainkat, de előtte néhány általános tippet is adunk, hol, milyen anyagú, méretű szennyfogót használjunk.

A piszok, a szennyeződés csaknem 80 százalékát a cipőnkkel visszük be a lakásba, amelyet aztán a megfelelő szennyfogó híján nem győzünk takarítani. A bejáratokhoz, illetve beltérre érdemes tehát speciális technológiával készült, mutatós szőnyeget tenni, ezzel megspórolva az extra takarítással járó fáradságot, időt és pénzt.

A bejárati szennyfogó kapja az első, legnagyobb dózist a cipőkön hordott szennyeződésekből, sárból, vízből, célszerű tehát jó nedvességelvezető, fokozott tisztító, azaz kaparó tulajdonságokkal is bíró modellt választani erre a helyre. Fontos, hogy a szőnyeg jól tapadjon a burkolathoz, ezzel védhető annak idő előtti kopása, és elkerülhető az elcsúszás, a baleset veszélye is.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEG NAGY MÉRETBENNem csak a bejárathoz, hanem - különösen intézmények, irodák, irodaházak, áruházak esetén – a belső területekre is megéri szennyfogót elhelyezni, például a zuhanyzók, mosdók, illemhelyek, próbafülkék belépőjéhez, oda, ahol a jelentősebb gyalogos közlekedés fokozott szennyeződéssel jár. Otthonuk esetén ösztönösen, kérés nélkül is megtörli a lábát a hozzánk érkező, egy nagyobb nyilvánosságú, nagy forgalmat lebonyolító helyen azonban ez nem feltétlenül történik így. Ezért fontos, hogy több ponton is elhelyezett szennyfogókkal védekezzünk a szennyeződések ellen, csökkentve ezzel az állandó takarítás okozta fáradalmakat, költségeket.

Hova, milyen méretet?

A lakások belépőjeként általában elegendőek a jó nedvszívó, vagy kaparó tulajdonsággal rendelkező kisebb méretek, míg a tágasabb előterekben jól mutatnak a terjedelmesebb, igényes kialakítású darabok. A nagyobb forgalmú helyekre is érdemes nagyméretű, például 90x150 cm, vagy 120x180 cm, illetve 120x240 cm-es, strapabíró szennyfogókat elhelyezni, mely esetben a semleges, egyszínű szőnyegeket logózással, hatékony reklám felületként is használhatjuk.

Speciális tulajdonságok, dekoratív megjelenés

M FLOORING ANAIS SZENNYFOGÓ SZŐNYEG - A-Z Bútor WebáruházWebáruházunk kínálatát ezúttal az M Flooring magas minőségű szennyfogó szőnyegeivel bővítettük. A széleskörű igények kielégítésére törekedve választékunkban megtalálhatóak a különféle méretekben elérhető kaparó, nedvszívó tulajdonságú kis, közepes, nagy forgalomra, vagy akár ipari használatra alkalmas modellek, valamint a dekorációként sem utolsó, funkcionális darabok is. Mindegyikük jól tapadó alsó réteggel ellátott és könnyen tisztítható.

M FLOORING FARO SZENNYFOGÓ SZŐNYEG - A-Z Bútor WebáruházA tűzött, nyírt, illetve tűzött, hurkolt technológiával készült, Faro, Horizon, Anäis, vagy a nagyon jó nedvszívó képességű, Memphis fantázia nevű szennyfogók esztétikusak, hatékonyan gyűjtik be a szennyeződéseket, így a kis vagy közepes forgalmú bejáratok ideális darabjai lehetnek. Ahogy a kaparószálakkal dúsított Grattan szennyfogó is, mely különböző színű és minőségű csíkokból álló mintával készült: a vékony, kaparó csíkok az extra dörzsölésért, a vastagabbak pedig a por és nedvesség begyűjtéséért és megtartásáért felelnek.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEG OTTHONRAA nagy forgalmat lebonyolító bejáratokhoz ajánlott, ipari használatra is alkalmas Microm, különleges multiszálas (multifiber) alapanyagának köszönhetően négyzetméterenként akár 2 liter nedvességet is képes elnyelni, míg szín- és méretválasztéka is figyelemre méltó. A hotelek, intézmények, azaz jelentős gyalogos forgalmat bonyolító belépők ideális szennyfogója lehet a több évtizede töretlen népszerűséggel gyártott Paris, a divatos, cementlapokra emlékeztető, csempés mintázatú Patio, vagy az extra dörzsölő hatású Scrapa. Utóbbi modell, valamint a Wash and Clean és a Microm tetszetős felületük, rendkívüli nedvszívó képességük mellett mosógépben is moshatóak, így méltán számítanak favoritnak a szennyfogó szőnyegek között.

Tekintse meg webáruházunk szennyfogó szőnyeg kínálatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: szőnyeg előszoba