A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

SZÍNEK ÉS ÉRZELMEK – ESPRIT SZŐNYEGEK 2017

2017. 02. 23. 09:27:42

Tavaszi-nyári kollekció

ESPRIT RAINBOW KELIM SZŐNYEG, PETROLKÉK - A-Z Bútor WebáruházAz Esprit Home a 2017-es tavaszi és nyári szőnyegkollekciójával egy újabb szintet lépett. Ezúttal egy olyan utazásra invitál, ahol a különböző állomásokon az álmodozás, a játék, a szerethetőség és a lazítás kerül a középpontba, jellemzően megújuló, egyedi motívumaival, visszafogott, ám különleges színvilágával a kárpitokon megjelenő évszakok újabb perspektíváját hozva.

Tavaszi álom

A tavaszi kollekció darabjai valahol a valóság és a képzelet határán elhelyezkedő tavaszt láttatják, a természet újraéledését, a színek frissességét. A hideg zöldek, a türkiz és lime színek energiával töltik fel az otthont, az organikus minták, az izgalmas virágszirmok a tavasz eszenciáját teremtik meg a szőnyegeken. A derűs pasztellek, a színek és árnyékok játéka tökéletesen passzol a magas minőségű alapanyagokhoz.

Játékos nyár

ESPRIT HAPPY SZŐNYEG, TÖBBSZÍNŰ - A-Z Bútor WebáruházNyár, amikor jókedvünk van, amikor felfedezzük magunkban a gyermeket, és általános szabályként igyekszünk könnyebbé, lazábbá tenni a mindennapokat. Ezekre a hosszú, nyugalmas, napsütötte időszakokra fókuszáltak a tervezők, amikor megálmodták a nyári kollekció darabjait. Az összeállítást a gyermeki játék világa inspirálta, a háromszög alakú színblokkok, a kicsiny pöttyök alkotta absztrakt formák vibráló, nyári hangulatot visznek lakásba. Az élénk árnyalatok, a vidám alakzatú minták játékos atmoszférát teremtenek, míg a fénylő fagylalt színekkel párosított érett bogyósgyümölcs színekben megjelenő, pöttyökből összeállított, szeszélyes geometriai minták némi komolyságot visznek a kollekció játékosságába.

Az egyszínű, puha, szálas kivitelű szőnyegek különleges árnyalatokkal örvendeztetnek meg bennünket, míg a mintás daraboknál, a szürke és narancspiros párosítások idézik a napfény és a vízparti kavicsok színét.

Színek és formák

ESPRIT FLUTTERY SZŐNYEG, BÉZS - A-Z Bútor WebáruházA szőnyeg színének kiválasztásakor dönthetünk, főként a fal színével, illetve a berendezéssel harmonizáló, vagy éppen ellenkezőleg, utóbbival kontrasztban álló árnyalatok mellett. Az egyszínű, világos darabok tágítják a teret, a nagy mintás szőnyegeket inkább nagyobb helységekben használjunk. Az élénkebb színeket érdemesebb nappaliban, étkezőben, gyerekszobában használni, a hálószobában a nyugalmasabb hangulatú pasztellszínekben gondolkodjunk. Egy szembetűnő mintázatú szőnyeg megtöri az egyhangúságot, míg a nagymintás kárpitok mellé válasszunk inkább egyszínűt. A megszokott téglalapformák mellett ma már nagyon népszerűek a négyzet vagy kör alakú darabok, amelyek lendületet visznek egy lakótér egyszerűbb vonalvezetésébe. A szálhosszúság kiválasztásakor a puha, süppedős, hosszabb szálú szőnyegek a hálószoba, nappali kényelmét fokozzák, míg a könnyebben tisztítható, rövidebb szálú társaik az étkezőben, előszobában, vagy közlekedőkben elhelyezve praktikusabbak. Persze a stílus, a színek és formák mellett, a megfelelő méret kiválasztása hasonlóan fontos, amelyhez a szoba méretét a bútorok elhelyezkedését, és a szőnyeg tervezett helyét érdemes alapul venni. 

Az 2017. tavasz-nyári Esprit Lookbook itt tölthető le.

Tartalomhoz tartozó címkék: Esprit szőnyeg