A kényelmes vásárlás és az igényeinek megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Rendben" gombra kattintással. Ezzel meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt biztosít. Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatvédelmi tájékoztató

Menü

TÁRGY: AZ IRODAI TÁRGYALÓK

Az irodák berendezése nem csupán az egy- vagy többszemélyes munkaterületek, a vezetői irodák kialakításáról szól, a közösségi terek fontos helyiségei a kisebb-nagyobb tárgyalók is, amelyek ideális lehetőséget biztosítanak az üzleti partnerek fogadására, munkamegbeszélések lebonyolítására.

Tárgyalószék - A-Z Bútor WebáruházElőfordul, hogy a tárgyalókat a túlzott puritánság, egyszerűség és csaknem kizárólag a szék és asztal kombinációja jellemzi. Ez a törekvés egyrészről érthető, hiszen ezeken a helyeken a tárgyalások, megbeszélésék zavartalan lebonyolítása a cél, amelyhez lehetőleg olyan berendezés dukál, amely segíti a koncentrációt, vagy legalábbis nem vonja el a figyelmet. Ugyanakkor fontos, a kellemes, nyugodt légkör megléte is, amelyhez a megfelelő berendezés sokat hozzá tehet.

Az irodai tárgyalók szellősen és kényelmesen kialakíthatóak, függetlenül a méretüktől, hiszen nem minden cég esetében áll rendelkezésre hatalmas tér erre a célra. Főként a teljesen különálló, a munkaasztal melletti tárgyalórész, vagy tárgyalóval bővített iroda az általános. A berendezés szempontjából itt is a stílus és a színek összhangja mérvadó, kis helyiségekben üvegasztallal, nyitott polcokkal tágítható a tér, a nagyobbakban inkább a fa és fémkombinációk, akár a robusztusabb modellek is ideálisak. A lényeg, hogy ne a túlzsúfoltság domináljon.

A klasszikus irodai berendezést elsősorban a megfelelő méretű asztal és a hagyományos kialakítású tárgyalószékek jellemzik. A tárgyalószék szokványosabb színei és kárpitanyaga, a fekete, szürke, barna szövetanyagok helyett választhatóak üdébb, lendületesebb árnyalatok, illetve műbőr, mesh, vagy magasabb kopásállóságú textil kárpitok is (a legismertebb székkárpit anyagokról, illetve a műbőrökről lásd korábbi bejegyzésünket).

A modern, trendkövetőbb stílus a légiesebb kialakítású bútorokkal érhetőek el, a változatos formájú asztalok köré helyezett hajlított fémtalpas, puha textilbőr vagy mesh kárpitos tárgyalószékekkel.

A tárgyalók kiegészítő elemeiként praktikusak az irodai komódok, sarokkomódok, polcok és esetenként néhány visszafogottabb dekorációs elem, zöldnövény is. Ugyanakkor a tárgyalószékek a várótermek, társalgók népszerű bútorai is, amelyek kényelmes fotelekkel, dohányzóasztallal, stílusos lakberendezési dekor tárgyakkal barátságos és otthonos hangulatot nyújthatnak.

Tekintse meg webáruházunk tárgyalószék kínálatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: szék iroda és dolgozószoba